vineri, iunie 14, 2024

GALERIE FOTO: TSD Giurgiu, surprize pentru sute de copii, de 1 Iunie

Must Read

Tinerii social-democraţi, conduşi de Dragoş Udvuleanu, au reuşit, şi anul acesta, să aducă bucurie în sufletele a sute de copii care au trecut, pe 1 Iunie, pe la sediul PSD Giurgiu.

TSD Giurgiu a pregătit pentru ei pachete cu jucării şi dulciuri, dar, de asemenea, copiii care au venit la eveniment s-au fotografiat cu mascote Disney, s-au filmat cu deja renumita platformă 360, s-au jucat cu baloane, au desenat pe asfalt şi peste 300 dintre ei au primit darurile pregătite de tinerii social-democraţi giurgiuveni.

„Copilăria e vârsta la care cea mai profunda bucurie poate fi un zâmbet curat. Copilăria e o lume aparte, plină de lumina și armonie. Să vă bucuraţi de ea, dragi copii! Împreună cu colegii din TSD Giurgiu, am organizat astăzi o acțiune dedicată tuturor copiilor din Giurgiu! Ca in fiecare an, am reușit să împărțim bucurie tuturor celor prezenți ! La mulți ani de 1 Iunie!”, a transmis preşedintele TSD Giurgiu, Dragoş Udvuleanu.

Foto: Cătălina Sfetcu

Mai multe imagini AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

FOTO/VIDEO: Intervențiile pompierilor giurgiuveni, pe timpul și după codul roșu și portocaliu de vreme severă

În urma fenomenelor meteo periculoase care s-au înregistrat, în această noapte, în municipiul Giurgiu și în mai multe comune...

More Articles Like This