duminică, septembrie 24, 2023

GALERIE FOTO: Ziua Comunei Prundu, un eveniment de excepţie! Mai frumos decât la Giurgiu

Must Read

Primarul comunei Prundu, Cătălin Corbea, le-a oferit consătenilor săi, şi anul acesta, de Rusalii, cea mai frumoasă petrecere de Ziua Comunei. Stadionul din Prundu s-a umplut cu oameni de toate vârstele care au venit să se bucure împreună de o zi atât de specială pentru ei, mai ales că duminică, 4 iunie, au fost şi Rusaliile.

Tarabe cu bunătăţi, cu jucării, tobogane gonflabile, trenuleţ pentru cei mai mici, grătare sfârâind, multă voie bună şi muzica pe gustul prundenilor. Celor prezenţi le-au cântat artişti de muzică populară renumiţi şi îndrăgiţi, dar prundenii i-au aplaudat şi pe copiii şi tinerii din comună care au cântat şi au dansat pentru ei.

Reţeta de anul acesta este aceeaşi ca şi cele din anii trecuţi, sigur, avem mereu alţi artişti Oamenii, de fiecare dată, au primit foarte bine acest eveniment. Este sărbătoarea noastră, a prundenilor, pentru că de Rusalii este şi Ziua Comunei Prundu şi vrem să păstrăm această tradiţie. Vreau să le transmit tuturor locuitorilor comunei Prundu La Mulţi Ani! Multă sănătate şi tot ce îşi doresc, Doamne ajută să ne revedem cu bine şi anul viitor!”, a declarat primarul comunei Prundu, Cătălin Corbea.

Cătălin Corbea

Foto: Cătălina Sfetcu/Andrei Sfetcu – Realitatea Giurgiuveană

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Butelie în flăcări, într-o locuință din Gostinari

Casa unei familii din localitatea Gostinari a fost în pericol, în această dimineață, după ce o butelie a luat...

More Articles Like This