luni, iunie 17, 2024

GALERIE FOTO: OFSD Giurgiu a sărbătorit Ziua Copilului, la Comana

Must Read

Doamnele social-democrate giurgiuvene au mers ieri, la Comana, cu daruri pentru preşcolarii din comună. Aceasta, cu prilejul Zilei Copilului.

Micuţii, bucuroşi de oaspeţi, au cântat şi au dansat şi au primit cu multă veselie darurile din partea OFSD Giurgiu.

Tot pentru micuţi, colegii lor mai mari, dansatori în trupa Liceului, dar şi tinerii care practică arte marţiale le-au oferit câteva momente specifice activităţilor lor.

CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI

Foto: Cătălina Sfetcu

Preşedintele OFSD Giurgiu, deputat Cristina Elena Dinu:

„Oricât de obosit sau de supărat ai fi, nu ai cum să nu te încarci cu #energie pozitivă, în preajma #copiilor! Soare, zâmbete, cântece, dansuri, veselie cât cuprinde şi cadouri! Aşa am sărbătorit ieri, în avans, #Ziua_Copilului, împreună cu prichindeii de la Grădiniţa din #Comana.

Alături de colegele mele din #OFSD Giurgiu, le-am dus daruri micuţilor iar ei au cântat şi au dansat, umplându-ne sufletul cu #bucurie.

De asemenea, elevii din trupa de dansuri populare a #Liceului_Comana, dar şi tinerii care practică arte marţiale le-au făcut, la rândul lor o surpriză celor mici.

Cu toţii ne-au făcut ziua minunată!

Îi mulţumesc domnului #primar al comunei Comana, Aurel Enache , pentru găzduire, mulţumesc doamnei #director a Liceului din Comana, Georgiana Soare , pentru organizarea acestui eveniment deosebit şi le mulţumesc pentru implicare şi dăruire tuturor colegelor mele din #OFSD_Giurgiu!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de caniculă, astăzi şi mâine

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de caniculă, valabil astăzi și mâine, în județul Giurgiu. În...

More Articles Like This