sâmbătă, iulie 20, 2024

SCANDAL LA NIVEL ÎNALT! CUC strigă la alţii că au “umplut” instituţiile de amante, iar el şi-ar fi angajat amanta gravidă la Tarom! LUMEAPOLITICĂ.RO: “Şefa portului Constanța îl călărește pe Cuc și-și ridică fustița!”

Must Read

În august, anul acesta, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, făcea “valuri” în presa naţională cu o declaraţie referitoare la “pilele” şi “amantele” din Guvern. Nu a precizat, desigur, la ale cui se referea…

„Se impune o restructurare masivă în toate companiile din minister. Filtrul îl va face managementul. Dacă nu sunt în stare să facă filtrul, atunci o să încercăm prin Adunarea Generală a Acţionarilor….Managerii, în general, vor să aibă rezultate. Cu pile, amante, nepoate, nepotisme nu poţi să generezi plus valoare şi o valoare adăugată, declara atunci ministrul Transporturilor, fiind taxat de mai mulţi colegi din politică pentru declaraţia sa.

După doar câteva luni, aflăm că, de fapt, Cuc una zice- despre alţii- şi alta ar face.

Curentul.ro a publicat, astăzi, un articol incendiar, cu un clip audio ce surprinde o discuţie între presupusa amantă a lui Orlando Teodorovici şi cumnata ministrului, Dana Costache- preluare din PutereaPolitică.ro.

Cele două “poartă o discuție „elevată” nu despre viitorul României, ci despre curvăsăria din guvern, înregistrare prezentată de lumeapolitică.ro: (…) fetele o iau la tocat pe Daniela Șerban, directoarea generală a Portului Constanța. Despre Șerban, care are 51 de ani și a absolvit în 1986 un liceu industrial și mai la bătrânețe o facultate, cele două (…) spun că și-ar ridica fustița atunci când are un interes. (…)

(…)

Loredana Constantin povestește cum l-a „vânat” Daniela Șerban pe ministrul Cuc la un eveniment. Tot din înregistrare aflăm că ministrul Cuc a angajat-o pe amanta gravidă la TAROM. Compania se află în subordinea Ministerului Transporturilor, dar ministrul a avut nevoie de un anume Mărgărit pentru a rezolva problema” – text preluat din Curentul.ro. Articolul cu AUDIO AICI

Iată şi transcrierea discuţiei ce îl vizează pe “moralistul” Cuc:

“- Venise cu Cuc(Daniela Şerban, n.r.) şi era călare pe Cuc, să-l vrăjească, să-l aburească şi zicea că…, până să vină Cuc, că ea l-a câştigat… Da’ ştii că e director general în Port, la Port Constanţa…

Ştiu...

Şi l-a vrăjit pe Cuc şi nu ştiu ce şi era toată peste Cuc. Ăsta se tot aşa, se nu ştiu ce, că el credea că vine Eugen, dar Eugen a venit pe la 1 noaptea… şi a plecat. Şi, ăăă, ca să aflu că, de fapt, ăsta(Cuc, n.r.) e cu una care-i gravidă. Pe care a angajat-o la Tarom soţu’… ăsteia, al Adrianei. Asta e Dănuţa, ca să ne înţelegem, când are interes, îşi ridică fusta”.

Acum, normal, fiecare face ce vrea cu viaţa lui, poate să aibă câte iubite sau iubiţi doreşte, dar acasă la el! Nu se poate ca, în calitate de ministru, să te baţi cu pumnii-n piept că faci tu ordine şi cureţi guvernul de amantele altora şi să apară în presă aşa ceva!

Ştiţi cum sună asta? Exact: ca şi cum le-ar fi făcut loc alor lui…

Nu de alta, dar surse de încredere ne-au furnizat informaţia că inclusiv la Agenţia de Control şi Încasare Giurgiu, şef de tură urmează să fie numită mama unei stewardese focoase(Denisa C.- foto jos) şi pătimaşe, despre care apropiaţii susţin că ar avea o legătură foarte, foarte strânsă cu acelaşi ministru Cuc.

Păi, ce facem aici, domnule ministru?! Facem autostrăzi, căi ferate, metrou, avioane sau doar locuri călduţe pentru fetiţe dulci? Aşteptăm un răspuns bărbătesc, desigur!

Noi ştim că… tinereţe, că sânge proaspăt, pasiuni şi interes nesperat, dar nu prin instituţiile unde ar trebui să avem profesionişti! Că şi de aia suntem unde suntem!

Şi degeaba rupeţi contracte în faţa camerelor video şi degeaba urlaţi la alţii că au amante angajate pe nu ştim pe unde. Azi, România s-a convins încă o dată că nu întotdeauna oamenii şi sunt ceea ce vor să pară…

Redacţia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina: „850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru agricultura naţională”

"850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru #agricultura naţională. Guvernul condus de social-democratul Marcel Ciolacu a alocat, astăzi, aceşti...

More Articles Like This