miercuri, februarie 21, 2024

Mănăstirea „Sf. Gheorghe”, motiv de discordie în consiliul local

Must Read

Acordarea unui sprijin financiar de circa două miliarde de lei vechi, proiect aflat pe ordinea de zi a ultimei ședințe ordinare a consiliului local, a iscat dispute aprige între liberali și primarul Nicolae Barbu. 

Cel care a dat „tonul” disputelor a fost consilierul PNL Marian Măroiu, care a sărit ca ars la citirea proiectului de hotărâre: „Să iei două miliarde de lei de la populație și să îi dăm la mănăstire…deja e prea mult! Dincolo de orice, cred că există un interes față de acest subiect, al finalizării mănăstirii, și ce știu sigur e că nu am în față, concret, la ce vor fi folosiți acești bani. Dăm bani an de an pentru ca episcopul să își creeze și să locuiască în lux!”, a replicat, pe un ton destul de ridicat, liberalul Măroiu.

La rândul său, primarul Nicolae Barbu, cunoscut ca un apropiat al reprezentanților clerului, a afirmat că nu există niciun motiv pentru care să se amâne sau să nu se aprobe proiectul de hotărâre, în primul rând pentru că Episcopul Giurgiului se află în această perioadă la Domeniile Drugănescu (comuna Stănești), unde se construiește, în acest timp, un centru de excelență pentru tineri.

În cele din urmă, cu toată opunerea vehementă și cu tot scandalul iscat, proiectul a fost aprobat.

Oana CĂLIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

PSD: „Faptele vorbesc! 101 miliarde de lei, peste 20 de miliarde de euro, valoarea record a investiţiilor publice, în 2023”

„Faptele vorbesc! 101 miliarde de lei, peste 20 de miliarde de euro, a fost anul trecut valoarea record a...

More Articles Like This