sâmbătă, aprilie 20, 2024
Acasă ACTUAL Lucian Iliescu dă un pronostic: La Giurgiu, PSD poate lua chiar peste 60%, PNL nu mai mult de 12 procente

Lucian Iliescu dă un pronostic: La Giurgiu, PSD poate lua chiar peste 60%, PNL nu mai mult de 12 procente

0
Lucian Iliescu dă un pronostic: La Giurgiu, PSD poate lua chiar peste 60%, PNL nu mai mult de 12 procente

Într-o emisiune televizată, luni, 6 octombrie, moderată de jurnalistul Ion Diaconescu, senatorul PNL Lucian Iliescu a fost întrebat, printre altele, care crede că vor fi procentele obţinute de partidele politice, la nivel judeţean, în alegerile pentru preşedintele României.

Astfel, Iliescu a opiniat că PSD, în condiţiile actuale, poate ajunge chiar la 62%, PMP Giurgiu, condus de prietenul său Marin Anton, nu poate depăşi 10 procente, iar Alianţa Creştin Liberală s-ar situa undeva între 10 şi 12%.

Legat de celelalte formaţiuni politice care-şi sprijină candidaţii, precum PPDD, senatorul liberal a spus că „e o pierdere de timp” pentru a răspunde.

Pe de altă parte, anterior acestui subiect, Lucian Iliescu a recunoscut calităţile premierului social-democrat Victor Ponta: „este un om cu calităţi, superdotat”, însă, în opinia sa, acesta n-ar fi acumulat suficientă experienţă la Guvern pentru a putea deveni preşedinte. Numai că, acelaşi senator liberal crede că un primar, ca Iohannis, desigur, ar fi făcut-o deja, chiar dacă, logic vorbind, cele două funcţii sunt la o distanţă… fantastică una de cealaltă.

Altfel, Lucian Iliescu a recunoscut inclusiv că în alte judeţe, precum Călărăşi sau Ilfov, sunt „liberali adevăraţi, nu ca la noi”, referindu-se la rezultatele obţinute de PNL Giurgiu la europarlamentare.

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.