vineri, iulie 19, 2024

Cum o fi să stai la masă cu TURNĂTORUL de serviciu? La PNL Giurgiu, e posibil orice…

Must Read

Vai, dar ce înduioşătoare e poza de… „famiglie” de la Consiliul Director al PNL Giurgiu, unde au fost anunţaţi candidaţii la alegerile din iunie!

Păsat PNL

N-are rost să comentăm expresia de pe feţele celor mai mulţi dintre pozaţi, că aveţi şi dumneavoastră ochi să vedeţi şi minte să pricepeţi, dar nu putem să nu ne întrebăm: cum o fi să stai la masă cu turnătorul de serviciu? Cu denunţătorul „famigliei”, cu fostul deţinut Dan Păsat(Bucşani) care-i, iată, ţine spatele lui Toma Petcu?

Astea sunt „valorile” voastre liberale!? Nu, serios, ca primar, în afară de vize de flotant, ce-a făcut Păsat, la Bucşani, în acest mandat? Ştim: bingăneli pe la DNA despre vreo şapte dintre primarii cu care tocmai a stat la masă…

Ce-o fi fost în sufletul bieţilor oameni?

Să nu poţi şi tu să mai schimbi o vorbă ca-ntre prieteni, că… dacă stă băiatu’ cu telefonul pe modul RECORDING sau dacă are microfoane şi-n fund? Ştii că te-ai culcat liber şi te trezeşti, vorba veşnicei tinere Raluca Turcan, mort (din orice punct de vedere vrei). Ptiu, să fie la ei acolo!

Sau denunţătorul cu pricina tocmai de aia a fost adus? Ca un fel de armă poziţionată strategic… la tâmplă? Că, şi dacă n-ai făcut nimic, până-ţi dovedeşti nevinovăţia, te tăvălesc ăştia prin toată presa, de s-au dus dracu’ decenii de eforturi pentru comunitate.

Cum o fi să stai la masă cu o cârtiţă, cu un papagal şi cu un turnător? Ştim, sună fix ca începutul unui banc tare prost, dar dacă aşa-i la PNL Giurgiu, noi cum să scriem altfel?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina: „850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru agricultura naţională”

"850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru #agricultura naţională. Guvernul condus de social-democratul Marcel Ciolacu a alocat, astăzi, aceşti...

More Articles Like This