vineri, aprilie 19, 2024

PSD Giurgiu şi-a prezentat candidaţii la Primăriile Joiţa, Bolintin Deal şi Vânătorii Mici

Must Read

Preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, a susţinut, astăzi, o conferinţă de presă la care au participat şi candidaţii social-democraţi la funcţiile de primari ai comunelor Joiţa, Bolintin Deal şi Vânătorii Mici.

Este vorba despre Florentina Dinu, Niculae Nenciu şi Emil Ciobanu.

„Sunt oameni cu experienţă în administraţie, dar şi în mediul privat, şi, cel mai important, sunt oameni pe comunitatea îi apreciază şi îi respectă, de aceea sunt convins că vor fi viitorii primari ai celor trei comune.

Le urez bun venit în echipa PSD Giurgiu, atât eu cât şi colegii mei îi vom sprijini atât în bătălia ce urmează, dar şi după ce vom câştiga!”, a spus Marian Mina.

Dsc04752

Florentina Dinu – candidat PSD Primăria Joiţa

Dsc04710

Sunt un om al administraţiei, ştiu ce înseamnă banul public şi consider că Joiţa a rămas mult în urmă în ceea ce priveşte investiţiile, avem încă drumuri de pământ, o şcoală care arată ca o babă în rochie de mireasă, nu există locuri de joacă sau spaţii pentru petrecerea timpului liber. Consider că sunt cea mai bună pentru această funcţie şi că împreună cu PSD Giurgiu vom face multe lucruri bune în Joiţa„.

Emil Ciobanu- candidat PSD Primăria Vânătorii Mici

Dsc04762

„Sunt născut şi crescut în comună, sunt un om venit din privat şi voi face tot ce depinde de mine pentru a dezvolta comunitatea noastră, în special cu fonduri europene, pentru că, până acum, niciun primar nu s-a implicat pentru a face un drum, canalizare sau alte investiţii importante”

Niculae Nenciu- candidat PSD Primăria Bolintin Deal

Dsc04715 1

„M-am hotărât să intru în PSD şi în această luptă pentru că îmi doresc să fac lucruri bune pentru Bolintin Deal. S-au făcut, într-adevăr, lucruri acolo, dar pot fi făcute şi mai multe. Consider că, în ultimele două mandate, actualul primar s-a plafonat şi am rămas în urmă la capitolul dezvoltare. Îmi doresc să devenim o comună şi mai prosperă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de vânt, până diseară

Județul Giurgiu se află sub o atenționare meteorologică tip cod galben de vânt până diseară, la ora 21:00. Astfel,...

More Articles Like This