sâmbătă, iulie 20, 2024

Ce mesaj le-a transmis preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, colegelor din OFSD, la Conferinţa de alegeri?

Must Read

Prezent, ieri, la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a OFSD Giurgiu, preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, le-a mulţumit tuturor colegelor sale pentru activitatea în cadrul partidului şi a spus că se mândreşte cu cea mai frumoasă şi mai puternică organizaţie de femei din judeţul Giurgiu.

„Mă bucur că sunt, astăzi, în mijlocul atâtor doamne şi domnişoare frumoase, deştepte, curajoase şi, mai ales, social-democrate! Ce mi-aş putea dori mai mult? PSD Giurgiu are, în acest moment, cea mai puternică şi cea mai frumoasă organizaţie de femei din judeţul Giurgiu şi pentru asta o felicit, în primul rând, pe doamna preşedinte Cristina Elena Dinu!

A preluat o structură aproape inexistentă şi a transformat-o într-o ECHIPĂ unită şi care s-a remarcat, în ultimii ani, inclusiv la nivel naţional, prin foarte multe evenimente organizate pentru giurgiuveni!

Am avut plăcerea să vă fiu alături în cele mai multe dintre acestea şi sunt tare mândru de realizările OFSD Giurgiu! Profit de orice ocazie pentru a vă mulţumi pentru că ne sunteţi alături, în orice bătălie! Sunteţi puternice, loiale, harnice, sunteţi oamenii pe care ne putem baza oricând şi vă sunt recunoscător, deoarece, datorită muncii şi implicării dumneavoastră, noi suntem acum aici!

Vă felicit pentru că fiecare dintre dumneavoastră faceţi o treabă excelentă, atât din punct de vedere politic, dar şi în domeniile în care activaţi. Sunteţi respectate şi apreciate de comunitate şi pentru asta nu pot să fiu decât bucuros că aţi ales echipa PSD, respectiv OFSD Giurgiu!

Este o onoare pentru noi să vă avem alături!

Urmează, aşa cum ştiţi, un an 2024 foarte dificil, cu patru runde de alegeri!

Sincer, văzându-vă acum, aici, sunt MULT mai liniştit… Pentru că ştiu că vom câştiga toate bătăliile, cu dumneavoastră lângă noi!

Trebuie să înceteze această bătaie de joc la adresa giurgiuvenilor a administraţiei liberale de la judeţ şi de la municipiu! Au venit, în 2020, cu sloganul „Dezvoltăm Giurgiu”. Da, au dezvoltat, au dreptate, pentru familiile lor şi pentru firmele lor de casă, atât! Nu există funcţie în administraţie să nu fie ocupată de o rudă a cuiva din PNL Giurgiu. Incompetenţa, prostia şi hoţia şi-au dat mâna la Consiliul Judeţean Giurgiu!

Trebuie să câştigăm alegerile din 2024, pentru că PSD este singurul partid ccare a făcut multe lucruri bune pentru toţi românii şi dumneavoastră sunteţi dovada că dacă vrei se poate, prin tot ce aţi făcut şi dumneavoastră -fiecare în comunitatea pe care o reprezentaţi!”- preşedintele PSD Giurgiu, deputat Marian Mina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina: „850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru agricultura naţională”

"850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru #agricultura naţională. Guvernul condus de social-democratul Marcel Ciolacu a alocat, astăzi, aceşti...

More Articles Like This