sâmbătă, iunie 22, 2024

Preşedintele OFSD Giurgiu, Cristina Elena Dinu, la Conferinţa de Alegeri: „Împreună suntem o echipă unită şi puternică și vom face multe lucruri bune pentru oameni!”

Must Read

Preşedintele(ales) al OFSD Giurgiu, deputatul Cristina Elena Dinu, a ţinut, ieri, la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a structurii pe care o conduce, un discurs mobilizator pe care îl redăm integral, în rândurile ce urmează:

„Suntem, astăzi, la un moment de bilanţ, dar ne aflăm și în faţa unui nou inceput. Este momentul constituirii unei noi echipe, o echipă care, prin acţiunile sale, să facă din OFSD Giurgiu una dintre cele mai performante organizaţii din ţară! O echipa care va trebui să facă față cu succes unei mari provocari: alegerile succesive din anul 2024. O echipă care va avea sarcina să promoveze şi să pregătească viitoarele candidate ale PSD Giurgiu la alegerile care vor urma. Pentru că ne dorim să avem un număr cât mai mare de colege în viitoarele structuri administrative locale şi judeţene.

Ne dorim ca pe listele pentru viitoarele alegeri să fie pe locuri eligibile cat mai multe doamne, pentru că avem în rândul nostru colege competente, destoinice, curajoase și de încredere, care vor, pot şi vor face treabă bună în consiliile locale şi în primării.

Organizaţia PSD Giurgiu a trecut, într-o perioadă nu foarte îndepărtată, prin momente grele. Am pierdut puterea locală, am rămas puţini, dar cei care am rămas ne-am dorit cu toată fiinţa să demonstrăm că dacă vrei se poate! Am început să reconstruim, la Giurgiu, atât organizaţia judeţeană, cât şi toate celelalte organizaţiile interne.

Acest lucru s-a întâmplat şi cu organizaţia judeţeană de femei, unde la inceput activau doar câteva doamne inimoase şi dornice să se implice, cărora vreau să le mulţumesc public, astăzi, pentru sprijin! Ele au fost structura, baza pe care am început să reconstruim OFSD Giurgiu şi nu ne vom opri aici! Am încercat, şi prezenţa dumneavostră, astăzi, aici, în sală , demonstrează ca am şi reuşit să aducem alături de noi din ce în ce mai multe doamne şi domnişoare, respectate şi apreciate în comunitate, atât datorită activităţii lor profesionale, cât şi calităţii lor umane, doamne care rezonează cu doctrina social-democrată şi care au dorit să se implice cu tot sufletul în proiectele noastre, trecând peste presiunea şi frica pe care au reuşit să le inducă unii dintre adversarii noştri politici.

Împreună putem face o echipă din ce în ce mai puternică şi pregătită să înfrunte toate provocările pe care le avem în faţă, cea mai mare dintre acestea fiind alegerile succesive care se vor desfăşura anul viitor: europarlamentare, locale, parlamentare şi prezidenţiale. Şi nu va fi simplu, pentru că ne-am propus să recâştigăm ceea ce în mod nedrept am pierdut: cât mai multe primării şi Consiliul Judeţean Giurgiu.

Iar noi, femeile, ştim şi putem să fim sufletul şi motorul care să ne ducă la atingerea acestui deziderat. Pentru că, nu-i aşa, diferenţele dintre perioadele în care PSD a avut puterea locală şi actuala conducere a judeţului sunt mai mult decât evidente. PSD este partidul care a pus, întotdeauna, oamenii în centrul preocupărilor sale.

Noi suntem aceia care, din momentul în care am intrat la guvernare, am iniţiat şi susţinut toate măsurile luate pentru oameni de Guvernul din care facem parte. La iniţiativa PSD au crescut crescut alocaţiile, pensiile şi salariile. Noi am fost iniţiatorii acordării de sprijin financiar pentru aceia care au cea mai mare nevoie de ajutor în aceste vremuri dificile: ajutorul financiar pentru încălzire, voucerele pentru alimente şi ajutoarele suplimentare pentru persoanele cu dizabilităţi.

Tot noi suntem aceia care am iniţiat şi am susţinut programe de sprijin financiar pentru companiile româneşti şi pentru fermieri. Si pentru prima dată, după mulţi ani, agricultura a redevenit o prioritate în România. Am iniţiat foarte multe programe pentru tineri şi, de asemenea, unul dintre cele mai importante proiecte ale PSD, derulat prin Ministerul Familiei, este acela privind creşterea natalităţii, prin acordarea unui ajutor financiar de 15.000 de lei pentru cuplurile sau femeile singure, infertile, care îşi doresc un copil.

Pentru că am demonstrat că ne pasă de oameni, atât prin măsurile luate la nivel naţional, cât şi prin ceea ce am realizat la nivel local, PSD Giurgiu poate şi trebuie să fie câştigător la alegerile din 2024. Iar noi, femeile, ne vom aduce aportul nostru la această victorie, pentru că am fost şi vom rămâne totdeauna un partener loial, implicat şi de încredere, pentru colegii noştri.

Îmi doresc, de asemenea. ca OFSD Giurgiu să continue să crească şi să se dezvolte, pentru a deveni o organizaţie foarte puternică, principala organizaţie de femei din judeţul Giurgiu şi cred cu tărie că vom reuşi!

Pentru că ne dorim, pentru că putem şi pentru că ştim cum! Vă mulţumesc, încă o dată, tuturor şi Dumnezeu să ne ajute să realizăm tot ce ne-am propus!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

A treia zi de cod portocaliu, în județul Giurgiu

Valul de căldură va persista și mâine, iar Administrația Națională de Meteorologie a emis un nou cod portocaliu de...

More Articles Like This