sâmbătă, decembrie 2, 2023

Un mesaj special al senatorului Robert Cazanciuc, după Conferinţa de alegeri a OFSD Giurgiu

Must Read

Prim-vicepreşedintele PSD Giurgiu, senatorul Robert Cazanciuc, a postat, ieri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj despre Conferinţa Judeţeană de Alegeri a OFSD Giurgiu.

„300 de doamne și …vreo 3 bărbați au participat astăzi într-o atmosferă de mare sărbătoare la alegerea Președintei Organizației de Femei Social Democrate din județul Giurgiu!

O manifestare politică care se anunța bine organizată a fost transformată intr-o reuniune în care zâmbetul și bucuria apartenenței la cea mai mare familie politică din România, Partidul Social Democrat, au fost permanent prezente pe chipurile doamnelor care au ales să facă politică, știind ca aceasta este singura cale de a schimba în bine viețile celor care si-au pus încrederea în noi!

Nu au fost ocolite subiecte grave cum ar fi violenta domestică sau pericolul drogurilor pentru tineri, precum și nevoia găsirii unor soluții care să ofere protecție reală celor mai vulnerabili dintre semenii noștri, tineri sau seniori!

Nu ai cum sa nu fii încrezător în câștigarea alegerilor anul viitor când vezi cum determinarea, înțelegerea, empatia, eleganța și bunul simț sunt puse în slujba oamenilor care vor să trăiască în bună stare!

Felicitări colegei mele, doamna deputat Elena Dinu, pentru alegerea în fruntea OFSD Giurgiu, precum și întregii organizații conduse de Marian Mina pentru reușita unui eveniment în care politica a unit nu a invrăjbit, în care speranța a prins contur, nu a fost doar o iluzie!”, a scris Robert Cazanciuc, pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

GALERIE FOTO: Cum a fost la Giurgiu, de Ziua Naţională? VEZI AICI!

Sute de giurgiuveni din municipiu au sărbătorit împreună, azi, Ziua Naţională a României. Manifestările de 1 Decembrie au debutat...

More Articles Like This