vineri, martie 24, 2023

TSD Giurgiu, alături de sportivii din Vărăşti

Must Read

Preşedintele TSD Giurgiu, Dragoş Udvuleanu, a anunţat că a participat, recent, alături de mai mulţi colegi de-ai săi la reunirea loturilor de copii și juniori ai clubului CS Giganții Vărăşti, în vederea pregătirilor pentru partea secunda a sezonului.

“Țin să ii felicit pe această cale pe cei implicați în acest proiect, în speță Primăria și Consiliul Local al comunei Văraști, pentru acest mod de a implementa proiecte sănătoase pentru comunitate.

Aceste proiecte sigur nu ar fi fost realizabile fără primarul comunei Varaști – domnul Măhălean Radu Adrian, Ion Florin – antrenor și consilier local, consilierii locali ai comunei Vărasti precum și antrenorii grupelor de fotbal ai clubului.

Vă felicit pentru acest proiect și pentru toate celelalte care vor urma imediat în perioada următoare!”, a scris Dragoş Udvuleanu, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Ce mesaje au transmis deputatul Natalia Intotero şi prefectul de Giurgiu, Florentina Stănculescu, la Conferinţa de alegeri a OFSD Giurgiu?

Deputatul Natalia Intotero, prezent la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a OFSD, pe 21 martie, a vorbit despre Legile Educaţiei...

More Articles Like This