sâmbătă, decembrie 2, 2023

Deci… SE POATE! Liceul “Tudor Vianu” din Giurgiu are, de azi, căldură

Must Read

În ultimele săptămâni, mai mulţi părinţi ai elevilor de la Liceul Teoretic “Tudor Vianu” au anunţat pe Facebook, dar le-au scris şi parlamentarilor de Giurgiu, faptul că unitatea de învăţământ nu a primit căldură, de la 1 noiembrie, aşa cum era normal şi aşa cum au primit toate celelalte şcoli. La „Vianu”, din nefericire, nu s-au terminat nişte lucrări la reţeaua de distribuţie a agentului termic.

Preşedintele OFSD Giurgiu, deputat Cristina Elena Dinu, dar şi preşedintele PSD Giurgiu, deputat Marian Mina, au răspuns apelurilor disperate ale părinţilor şi au tras un semnal de alarmă cu privire la această situaţie.

RECITIŢI AICI şi AICI

Deputatul Elena Dinu a făcut şi două adrese, una către Primăria Giurgiu, iar cealaltă către Inspectoratul Şcolar Judeţean. Conducerea IŞJ a răspuns, în scris, luni, 21 noiembrie, anunţând că problema de la Vianu a fost rezolvată şi elevii, respectiv dascălii stau în săli, la căldură.

Pe de altă parte, imediat după postările celor doi deputaţi, Primăria Giurgiu a transmis un comunicat în care preciza că nu ar fi vina nici a instituţiei amintite, dar nici a CET.

A fost mesaj criticat dur de către giurgiuveni, mai ales de către cei care au fost afectaţi de această problemă care… nu se ştie dacă ar fi fost rezolvată atât de repede, dacă nu luau cei doi demnitari atitudine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

GALERIE FOTO: Cum a fost la Giurgiu, de Ziua Naţională? VEZI AICI!

Sute de giurgiuveni din municipiu au sărbătorit împreună, azi, Ziua Naţională a României. Manifestările de 1 Decembrie au debutat...

More Articles Like This