sâmbătă, iunie 22, 2024

Deputatul Elena Dinu trage un semnal de alarmă! Liceul „Tudor Vianu”, în frig, toată iarna, din cauza unor lucrări de reparaţii, în zonă? Ce măsuri iau autorităţile pentru ca elevii şi dascălii să nu îngheţe la şcoală?!

Must Read

Deputatul PSD de Giurgiu Cristina Elena Dinu a postat, pe Facebook, un mesaj, în care atrage atenţia că Liceul Teoretic „Tudor Vianu” nu are căldură, deoarece în zonă sunt efectuate lucrări la reţeaua de distribuţie a agentului termic.

Redăm integral mesajul deputatului giurgiuvean:

„Elevii şi dascălii Liceului Teoretic “Tudor Vianu” din #Giurgiu trebuie să îndure frigul în clase, din cauza unor lucrări la reţeaua de distribuţie a energiei termice.

Am primit, în ultima perioadă, mai multe sesizări din partea unor profesori şi părinţi ai elevilor unităţii de învăţământ. Aceştia reclamă că la Liceul “Tudor Vianu” nu a fost furnizat #agentul termic pentru că municipalitatea a aprobat execuţia, în zonă, a unor lucrări de reparaţii ce se preconizează că vor fi finalizate abia în martie, anul viitor.

Nici Primăria – beneficiarul lucrării-, nici conducerea Liceului şi nici Inspectoratul Şcolar Judeţean nu au venit cu o #soluţie de rezervă pentru ca tinerii şi profesorii să nu îngheţe, la ore.

Cu toţii ştiau că vine iarna, puteau să-i relocheze pe copii şi pe profesori într-o altă unitate de învăţământ sau să cumpere #calorifere electrice ori aparate de aer condiţionat!

Dacă, până acum, temperaturile maxime au fost pozitive, ce se va întâmpla din decembrie încolo?

De ce a fost aprobată execuţia lucrării inclusiv pe timp de #iarnă? Cine răspunde dacă se vor îmbolnăvi copiii şi dascălii lor, mai ales că, în această perioadă, a crescut oricum numărul cazurilor de viroze respiratorii?

Sper că nu vom înregistra, din nou, o premieră la nivel naţional şi Giurgiu să fie iar oraşul care bagă în online un liceu pentru că nu poate să asigure #încălzirea!

Mă voi adresa oficial atât conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean, conducerii Liceului “Teoretic Tudor Vianu”, cât şi Primăriei Giurgiu care vor trebui să găsească urgent o soluţie.

Pentru că este responsabilitatea lor!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

A treia zi de cod portocaliu, în județul Giurgiu

Valul de căldură va persista și mâine, iar Administrația Națională de Meteorologie a emis un nou cod portocaliu de...

More Articles Like This