luni, iunie 5, 2023

FOTO: Partida Romilor “Pro Europa” Giurgiu şi-a ales echipa de conducere. CITEŞTE AICI ce mesaje le-au transmis celor din sală deputaţii PSD de Giurgiu!

Must Read

Peste 200 de delegaţi din tot judeţul au participat, duminică, 20 noiembrie, la lucrările Adunării Generale a Partidei Romilor “Pro Europa” Giurgiu.

Printre invitaţii preşedintelui Mihiţă Grigore s-au numărat deputaţii PSD de Giurgiu, Marian Mina şi Cristina Elena Dinu, deputatul pentru minorităţi, Cătălin Manea, preşedintele Partidei Romilor Pro Europa la nivel central, Nicolae Păun, dar şi preşedinţi de filiale din Ialomiţa şi Prahova.

CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

Preşedintele PSD Giurgiu, deputat Marian Mina:

La invitaţia prietenului meu Mihăiţă Grigore, am participat, astăzi, la lucrările Adunării Generale a Partidei Romilor „Pro Europa”, Filiala Giurgiu. Am văzut în sală foarte mulţi oameni cu care eu colaborez politic de mulţi ani. Am reîntâlnit prieteni din Herăşti, Găujani, Ghimpaţi sau Bolintin şi mă bucur că suntem în aceeaşi echipă!

Şi la Giurgiu, dar şi la nivel parlamentar – prin implicarea deputatului Cătălin Manea-, avem o excelentă relaţie de colaborare, de prietenie, de loialitate. Ne-am susţinut reciproc şi ne-am ajutat unii pe ceilalţi pentru a implementa măsuri bune pentru toţi locuitorii acestei ţări. Partida Romilor „Pro Europa” Giurgiu a avut şi va avea în mine, întotdeauna, un partener de nădejde, la fel şi în Partidul Social Democrat, iar protocolul nostru va însemna, şi de acum înainte, bunăstare, dezvoltare şi progres!”.

Preşedintele OFSD Giurgiu, deputat Cristina Elena Dinu:

Am participat, astăzi, la invitația lui Mihăiță Grigore, la lucrările Adunării Generale a Partidei Romilor Pro Europa filiala Giurgiu, în spiritul bunelor relații de colaborare și susținere reciprocă pe care le avem atât la nivel județean, cât și la nivel național cu această formațiune politică. Colaborarea noastră s-a concretizat, de-a lungul vremii, în multe acțiuni care au sprijinit comunitățile vulnerabile de romi de la nivelul județului Giurgiu, dar și în promovarea și susţinerea unor proiecte de acte normative care să vină în sprijinul rezolvării problemelor cu care se confruntă acestea. Mult succes lui Mihăiță Grigore şi celor aleşi, astăzi, în echipa de conducere a Partidei Romilor Pro Europa Giurgiu!”.

Deputatul Cătălin Manea:

Aici, la Giurgiu, în ultima perioadă, s-au făcut paşi importanţi, în opinia mea. În urmă cu mulţi ani, când eu şi preşedintele Păun l-am sprijinit pe Mihăiţă Grigore să preia sucursala, nu se întâmpla aproape nimic, la Giurgiu, din ce ne-am fi dorit să se petreacă în comunităţile de romi. Mihai a început să formeze o echipă, este activ şi prezent în comunitate. Evident că nu poate să rezolve singur multitudinea de probleme cu care ne confruntăm şi aici, dar şi în celelalte judeţe, de aceea este nevoie să fim cât mai uniţi şi cât mai apropiaţi unii de alţii, să înţelegem noi romii că doar fiind împreună, vocea noastră poate fi auzită”.

Iată lista cu echipa de conducere aleasă ieri, la Adunarea Generală a Partidei Romilor Pro Europa Giurgiu:

 GRIGORE MIHĂIȚĂ-NAPOLEONPREȘEDINTE 
 ANDREI IONUȚ-MARIANVICEPREȘEDINTE 
 GRIGORE IULIANASECRETAR 
 PĂDURE ELENAVICEPREȘEDINTE 
 PRICOP COSTELVICEPREȘEDINTE 
 DONCIOI CRISTIANVICEPREȘEDINTE 
 PETRE STELIANVICEPREȘEDINTE 
 MANOLE ROGERVICEPREȘEDINTE 
 UNGUREANU MARIANVICEPREȘEDINTE 
 MICU DĂNUȚVICEPREȘEDINTE 
 RAPORTARU GEORGE-NICUȘORVICEPREȘEDINTE 
 PITEȘTEANU ROMEO-IONELVICEPREȘEDINTE 
 NEGREA MARIUSVICEPREȘEDINTE 
 CURT MARIANVICEPREȘEDINTE 
 ANDREI MARINVICEPREȘEDINTE 
 ARIAȘU LAURENȚIUVICEPREȘEDINTE 
 BURCEA CLAUDIA-FLORENTINAVICEPREȘEDINTE 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

GALERIE FOTO: OFSD Giurgiu a sărbătorit Ziua Copilului, la Comana

Doamnele social-democrate giurgiuvene au mers ieri, la Comana, cu daruri pentru preşcolarii din comună. Aceasta, cu prilejul Zilei Copilului. Micuţii,...

More Articles Like This