miercuri, iulie 24, 2024

Deputat Marian Mina: „Administraţia PNL lasă fără căldură, iarna asta, un liceu şi un cartier întreg din municipiul Giurgiu!”

Must Read

Preşedintele PSD Giurgiu, deputat Marian Mina, a criticat faptul că Liceul „Tudor Vianu” din Giurgiu a rămas fără căldură, în această perioadă, din cauza unor lucrări la reţeaua de distribuţie a energiei termice.

Redăm integral mesajul lui Marian Mina, postat pe pagina sa de Facebook:

„Administraţia #PNL lasă fără căldură, iarna asta, un liceu şi un cartier întreg din municipiul Giurgiu!

În zona Liceului Teoretic “Tudor Vianu” se lucrează la reţeaua de distribuţie a agentului termic. Unitatea de învăţământ şi imobilele din apropiere(care sunt racordate sistemul centralizat de încălzire) NU au căldură în acest moment, deşi suntem la jumătatea lunii noiembrie.

Mai grav este că investiţia trebuie să fie finalizată abia în martie anul viitor.

Dacă cei de la case, să zicem, pot găsi mai repede o soluţie pentru a se încălzi iarna aceasta, ce vor face elevii şi profesorii de la “Tudor Vianu”?

Ne-au scris mai mulţi părinţi şi profesori disperaţi şi ne-au spus că deja nu se mai pot face cursuri în liceu din cauza frigului, dar şi că s-au îmbolnăvit mai mulţi elevi.

Conducerea PNL a liceului, cea a Inspectoratului Şcolar Judeţean(tot PNL), respectiv cea a Primăriei ce au făcut ca să preîntâmpine această situaţie?

Dacă ştiaţi că lucrările se vor derula şi în sezonul rece(veţi spune că aşa prevede contractul), de ce nu aţi găsit soluţii alternative pentru asigurarea căldurii în liceu?

Domnule primar PNL, Adrian Anghelescu, nu puteţi “reclădi” Giurgiu, lăsând copiii în frig! Iar vom fi singurul oraş din ţară în care o unitate de învăţământ va face şcoală online din cauza frigului din clase, cum s-a întâmplat şi anul trecut?

Domnule preşedinte al PNL Giurgiu, Dan Motreanu, v-aţi lăudat că “aţi reuşit dumneavoastră” să asiguraţi căldura în toate unităţile de învăţământ. Vedeţi că v-a scăpat un liceu! Aşa se întâmplă când eşti rupt de realitatea din Giurgiu şi când citeşti pe Facebook doar comentariile în care eşti lăudat.

Incompetenţa administraţiei PNL loveşte, iată, din nou şi le cer tuturor instituţiilor cu atribuţii să ia urgent măsuri pentru asigurarea căldurii la Liceul “Tudor Vianu”!

Dacă nu aveţi soluţii, daţi-vă demisia toţi, pentru că giurgiuvenii nu vă plătesc ca să ridicaţi din umeri!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This