luni, iunie 17, 2024

Elena Dinu: „Ne bucurăm că CJ Giurgiu va derula, până la urmă, proiectul PSD privind reabilitarea Spitalului Judeţean”

Must Read

Deputatul PSD de Giurgiu Cristina Elena Dinu a făcut această afirmaţie, astăzi, în conferinţă de presă.

„ După criticile noastre, am văzut că preşedintele CJ Giurgiu(Dumitru Beianu, n.r.) şi-a revenit, cumva, în legătură cu ipoteticul spital nou, cu amenajarea secţiei de cardiologie în „fundul curţii” şi a ales să deruleze proiectul PSD şi al lui Marian Mina privind extinderea, reabilitarea, modernizarea şi dotarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu.

Pentru că avem nevoie de un spital modern cât mai repede, pentru a le pune giurgiuvenilor la dispoziţie infrastructura de sănătate atât de necesară. Nu stăteam de răfuieli politice, iar proiectul nostru era într-un stadiu avansat, deci nu trebuia să se mai apuce nimeni să facă studii de fezabilitate şi aşa mai departe. Ştiţi cum e, Dumnezeu îi dă românului mintea cea de pe urmă. Ne bucurăm că, în urma strigătelor noastre disperate, nu abandonează un proiect matur ca să se apuce de unul nou, într-o groapă de pe la Malu Roşu, pe un teren inundabil. Să sperăm că nu se va răzgândi!”, a subliniat deputatul Cristina Elena Dinu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de caniculă, astăzi şi mâine

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de caniculă, valabil astăzi și mâine, în județul Giurgiu. În...

More Articles Like This