vineri, aprilie 19, 2024

Marian Mina: Bugetul Consiliului Judeţean Giurgiu pentru 2021, plin de greşeli. Vom face adrese către Finanţe şi Prefectură

Must Read

Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina, a vorbit, astăzi, în conferinţă de presă, despre acest subiect.

„Săptămâna aceasta, a fost adoptat proiectul de hotărâre privind bugetul Consiliului Judeţean Giurgiu pentru anul 2021. Consider că este un buget plin de greşeli şi care încalcă reguli elementare ale Legii bugetului. Tocmai de aceea, vom transmite atât Finanţelor, cât şi Prefecturii adrese în acest sens, cu speranţa că vor fi corectate greşelile respective”, a spus Marian Mina.

Pe de altă parte, fostul preşedinte al CJ Giurgiu a declarat că a tot încercat să „îi dea credit” actualului şef de la judeţ.

„Am tot încercat să îi dau credit domnului Beianu şi chiar vreau să văd că va fi construit noul spital sau campusul despre care vorbeşte, dar o să vedeţi că nu suntem eligibili pentru asemenea proiecte. Din păcate, în CJ Giurgiu este un haos generalizat, nu există decât ranchiună şi o lipsă de dialog. În schimb, am văzut că domnul Beianu spune că încurajează tinerii să înveţe o meserie. Îi încurajează inclusiv prin angajarea la Consiliul Judeţean a unui „tânăr”, în vârstă de 75 de ani, fostul primar de la Grădinari, dar şi pe fiul lui. Mai are să-i angajeze soţia şi, desigur, poate dă şi domnul Florea pe la serviciu, că am auzit că nu prea merge”, a mai spus Marian Mina.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de vânt, până diseară

Județul Giurgiu se află sub o atenționare meteorologică tip cod galben de vânt până diseară, la ora 21:00. Astfel,...

More Articles Like This