sâmbătă, iulie 20, 2024

SCANDAL la Adunaţii Copăceni. Plângere penală împotriva primarului, după ce ar fi încercat să lovească un consilier local

Must Read

Faptul că primarul Dan Rusu are un temperament vulcanic nu este un secret pentru nimeni. De altfel, de-a lungul vremii, au apărut inclusiv filmuleţe prin care s-a demonstrat că edilul PNL-ist se aprinde repede şi devine violent mai ales verbal.

REVEDEŢI AICI: https://www.facebook.com/1869080486709220/videos/1442110286177717

Un nou scandal s-a produs, la Adunaţii Copăceni, seara trecută, în cadrul unei şedinţe a Consiliului Local.

Martori din Consiliu ne-au anunţat că unul dintre consilierii PSD, Dragne Valentin, i-ar fi adresat primarului Dan Rusu câteva întrebări legate de banii alocaţi unor parohii. Probabil, enervat de îndrăzneala consilierului, primarul Dan Rusu ar fi început să-l înjure pe consilier, să-l ameninţe şi, spun martorii, ar fi vrut să îl lovească folosind o sticlă.

Consilierul PSD Marius Cardaş a cerut ca şedinţa să fie suspendată.

„I-am spus primarului că nu pot participa la şedinţă în condiţiile acelea, cu înjurături de morţi, de familie, cu un edil care are un comportament atât de agresiv”, spune consilierul.

Acesta şi Dragne Valentin au părăsit sala de şedinţe. „În acel moment, primarul a venit după noi ca să dea în Dragne. A fost oprit de unul dintre oamenii săi, altfel sigur îl lovea pe colegul meu. Dragne a mers la Poliţie şi a depus o plângere penală împotriva lui Dan Rusu. Martori la acest incident sunt toţi consilierii locali”, mai spune Marius Cardaş.

Vom reveni cu amănunte.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina: „850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru agricultura naţională”

"850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru #agricultura naţională. Guvernul condus de social-democratul Marcel Ciolacu a alocat, astăzi, aceşti...

More Articles Like This