miercuri, iulie 24, 2024

Beianu să fii, tupeu să ai! După ce şi-a montat panouri cu numele lui, prin judeţ, în 2012, îi critică pe alţii pentru acelaşi lucru

Must Read

Recent, fost preşedinte al CJ Giurgiu, în mandatul 2008-2012, PNL-istul Dumitru Beianu, care mai vrea o dată la şefia judeţului, a postat pe Facebook un mesaj absolul uluitor.

El îl critică pe Marian Mina, actualul preşedinte al CJ Giurgiu, că a montat în judeţ, pe drumurile modernizate în mandatul social-democratului giurgiuvean, panouri pe care scrie „lucrare realizată de Consiliul Judeţean Giurgiu. Preşedinte Marian Mina”.

Foarte deranjat că judeţul este „înţesat de pancarte”, Beianu susţine că acestea „conţin lucruri mincinoase”.

Domnule Beianu, chiar aţi uitat că, în 2012, aţi montat panouri similare la lucrările finalizate în mandatul dumneavoastră? Ce-i drept, aţi avut mult, mult mai puţine decât are Mina, deci nu putem spune că şi dumneavoastră aţi „înţesat” judeţul. Dar ăsta este alt subiect.

Cum să-l criticaţi pe altul că face asta, când tocmai dvs. aţi creat un precedent?

Şi apoi, susţineţi în postare că, de fapt, unele dintre drumurile finalizate acum, ar fi fost începute pe vremea dumneavoastră.

Păi, dac-o luăm aşa, ne amintim cu toţii că şi dumneavoastră v-aţi pus panouri pe drumuri începute în mandatul lui Victor Boiangiu. Şi n-am văzut numele acestuia pe vreun panou de-ale dumneavoastră!

Să vă mai amintim, domnule Beianu, şi câte probleme au fost cu proiectele europene pe trei drumuri, două câştigate în mandatul dvs?

Într-adevăr, Drumul Judeţean 603 la care faceţi referire a fost câştigat în mandatul lui Mustăţea, întocmit în mandatul dvs. Deci de ce să vă menţioneze Mina pe panoul său, şi cât la sută din lucrare a făcut CJ Giurgiu, sub conducerea lui? Vă spunem noi, Mustăţea 1%,  iar Mina 99%. Pe demonstrate?

Să nu uităm nici că era cât pe ce să dăm toţi banii înapoi Uniunii Europene, pe acest proiect, blocat ani la rând, în administraţia liberală. LIBERALĂ.

Marian Mina a reuşit să deblocheze şi această investiţie, dar şi cele pe alte două drumuri, lăsate încurcate de administraţia PNL: DJ 504 şi 411! ATENŢIE! Pentru DJ 504, Consiliul Judeţean Giurgiu A DAT BANII ÎNAPOI UNIUNII EUROPENE.

Aşadar, iată, ca să nu vă mai supăraţi atât de tare şi să vă simţiţi un pic mai bine, îi propunem lui Marian Mina să completeze textele de pe panouri aşa:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This