sâmbătă, iulie 20, 2024

Campanie „Fair-Play” a la PNL? Candidatului independent de la Comana i-au fost tăiate toate cauciucurile maşinii personale

Must Read

La debutul campaniei electorale, PNL-iştii giurgiuveni au transmis presei locale un comunicat prin care cereau tuturor candidaţilor la alegerile din 27 septembrie să ducă o campanie „fair-play”.

Până acum, ceilalţi s-au conformat, mai puţin, se pare, tocmai aceia care au cerut acest lucru. De la carantinarea ilegală şi abuzivă a lui Marian Mina, la bătaia dată de vicele PNL unui reprezentant PSD în Biroul de Circumscripţie de la Bucşani şi, iată, până la tăierea cauciucurilor maşinii candidatului de la Comana, toate arată că numai „fair-play” nu joacă domnii cu gura mare… şi atât.

Ieri, Cătălin Teişanu, candidat independent la Primăria Comana, susţinut de PSD şi singurul contracandidat „vizibil” al primarului în funcţie, s-a trezit cu toate cauciucurile maşinii tăiate, autoturismul său fiind parcat în faţa porţii.

„Se poate ca in 2020 sa lași mașina la poarta și sa o găsești vandalizată? Dacă voi fi primar cu siguranța nu voi distruge mașinile oamenilor, in interesul propriu. Nu voi amenința oamenii din comunitate, nu voi face promisiuni care nu se vor concretiza, nu voi înșela, manipula și influența oamenii spre rău. Voi alege sa protejez natura și îmi voi da toată silința ca și locuitorii comunei Comana sa facă la fel, motiv pentru care voi avea in vedere ca gunoiul sa fie depozitat corect și nu pe malul Argesului.
Ma voi axa mai mult pe dezvoltarea comunității și pe susținerea oamenilor in vederea creșterii calității vieții a noastră, a tuturor”
, a scris Cătălin Teişanu, pe pagina sa de Facebook.

„Așa ceva este inadmisibil! In plină campanie electorală, faptele vorbesc de la sine despre caracterul omului care promite! Promite ce? Ca va vandaliza mașinile oamenilor, ca ca amenința in continuare localnicii și ca va pune presiune pe aceștia, in loc sa-i convingă, sa le câștige încrederea și sa le asculte doleanțele”, au scris pe Facebook şi susţinătorii lui Teişanu.

Acesta nu este, însă, singurul caz, s-a întâmplat şi la Bucşani. Victima, tot un social-democrat.

Cei care recurg la asemenea gesturi oare ce-şi imaginează? Că or să se sperie oamenii, că or să-i aplaude alţii? Adevărul e că e tot ce-ţi mai rămâne de făcut, atunci când n-ai cu ce să te prezinţi în faţa oamenilor şi ţi-e teamă de adversari la maximum, este să recurgi la violenţă. De orice fel!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina: „850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru agricultura naţională”

"850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru #agricultura naţională. Guvernul condus de social-democratul Marcel Ciolacu a alocat, astăzi, aceşti...

More Articles Like This