sâmbătă, decembrie 2, 2023

SURSE: CUTREMUR în PNL Giurgiu! Pică Alexandru Andrei?!

Must Read

Aseară, la PNL Giurgiu, a fost mare şedinţă cu mare scandal! Surse din partid ne-au informat că ţinta urletelor lui Dan Motreanu a fost nimeni altul decât traseistul Alexandru Andrei, proaspăt reîntors în PNL!

L-ar fi terfelit Motreanu, ar fi spălat cu el pe jos şi, ca atare, şi-a găsit şi Alexandru Andrei locul potrivit: pe făraş, susţin aceleaşi surse! Adică, se pare c-o să zboare din PNL cu aceeaşi viteză cu care-a intrat.

Cu ce aşteptări l-or fi primit PNL-iştii înapoi… e evident! Că le-a înşelat toate aşteptările a devenit şi mai evident, după primul tur al alegerilor prezidenţiale.

Motreanu i-ar fi reproşat lui Alexandru că a minţit când s-a bătut cu pumnii peste burtică, spunând că mută el munţii în judeţ, că umple el PNL-ul cu primarii PSD, că umple el buzunarele electorale ale filialei cu un procent zdrobitor pentru Iohannis, faţă de Dăncilă! Că nu e om politic mai mare şi mai tare pe pământul ăsta! Că toată lumea îl urmează!

Sigur, mai puţin primarii care-l fac de băşcălie peste tot şi mai puţin alegătorii care i-au tras palme, politic vorbind, pe unde l-au prins!

Deci, domnule Alexandru Andrei, bravo, iar aţi făcut un mare… drac!

Se pare că bateţi recordul doar la cât de puţin rezistă un traseist într-un partid!

Acum, chiar nu ştiau şi PNL-iştii pe cine bagă iar în casă? Chiar nu au învăţat lecţia că la laude e primul, dar la rezultate… ? Chiar nu se mai satură de traseiştii ăştia, de lăudăroşi, de oportunişti?

Mai mişto e că s-ar fi lansat, la scandalul de aseară, şi ideea că, oricum, în Parlament, PNL face majoritate cu USR, se descurcă, deci Alexandru Andrei nu ar mai fi folositor nici măcar ca parlamentar. Şi i-ar fi transmis că se poate paraşuta la ce partid vrea. I-a mai rămas UDMR-ul. Pentru binele românilor, desigur…

Succes!

Fotografia este un trucaj- pamflet ce trebuie tratat ca atare 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

GALERIE FOTO: Cum a fost la Giurgiu, de Ziua Naţională? VEZI AICI!

Sute de giurgiuveni din municipiu au sărbătorit împreună, azi, Ziua Naţională a României. Manifestările de 1 Decembrie au debutat...

More Articles Like This