miercuri, iulie 24, 2024

SURSE: CUTREMUR în PNL Giurgiu! Pică Alexandru Andrei?!

Must Read

Aseară, la PNL Giurgiu, a fost mare şedinţă cu mare scandal! Surse din partid ne-au informat că ţinta urletelor lui Dan Motreanu a fost nimeni altul decât traseistul Alexandru Andrei, proaspăt reîntors în PNL!

L-ar fi terfelit Motreanu, ar fi spălat cu el pe jos şi, ca atare, şi-a găsit şi Alexandru Andrei locul potrivit: pe făraş, susţin aceleaşi surse! Adică, se pare c-o să zboare din PNL cu aceeaşi viteză cu care-a intrat.

Cu ce aşteptări l-or fi primit PNL-iştii înapoi… e evident! Că le-a înşelat toate aşteptările a devenit şi mai evident, după primul tur al alegerilor prezidenţiale.

Motreanu i-ar fi reproşat lui Alexandru că a minţit când s-a bătut cu pumnii peste burtică, spunând că mută el munţii în judeţ, că umple el PNL-ul cu primarii PSD, că umple el buzunarele electorale ale filialei cu un procent zdrobitor pentru Iohannis, faţă de Dăncilă! Că nu e om politic mai mare şi mai tare pe pământul ăsta! Că toată lumea îl urmează!

Sigur, mai puţin primarii care-l fac de băşcălie peste tot şi mai puţin alegătorii care i-au tras palme, politic vorbind, pe unde l-au prins!

Deci, domnule Alexandru Andrei, bravo, iar aţi făcut un mare… drac!

Se pare că bateţi recordul doar la cât de puţin rezistă un traseist într-un partid!

Acum, chiar nu ştiau şi PNL-iştii pe cine bagă iar în casă? Chiar nu au învăţat lecţia că la laude e primul, dar la rezultate… ? Chiar nu se mai satură de traseiştii ăştia, de lăudăroşi, de oportunişti?

Mai mişto e că s-ar fi lansat, la scandalul de aseară, şi ideea că, oricum, în Parlament, PNL face majoritate cu USR, se descurcă, deci Alexandru Andrei nu ar mai fi folositor nici măcar ca parlamentar. Şi i-ar fi transmis că se poate paraşuta la ce partid vrea. I-a mai rămas UDMR-ul. Pentru binele românilor, desigur…

Succes!

Fotografia este un trucaj- pamflet ce trebuie tratat ca atare 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This