joi, decembrie 7, 2023

SURSE: Primarul încă PSD Mihai Dobre, la „pupături” politice cu PNL-iştii Andrei şi Motreanu

Must Read

Surse politice ne-au transmis că, la această oră, la Mihăileşti, are loc o întâlnire „de taină” între primarul(încă PSD!) Mihai Dobre şi Alexandru Andrei plus Dan Motreanu(preşedintele interimar al PNL Giurgiu).

Nu crede nimeni că s-au întâlnit, aşa, întâmplător, pe stradă, şi au ieşit la un mic şi-o bere… sau că ar fi prima oară.

Asta explică multe, mai ales ultima ieşire a lui Dobre în presă, cu jigniri şi ameninţări la adresa liderului PSD Giurgiu, Niculae Bădălău.


Şi se mai şi întreba, „candid”, domnul Dobre: oare ce motive au existat ca să fie dizolvată organizaţia PSD Mihăileşti… În afară de rezultatele dezastruoase de la europarlamentare? E, caracterul duplicitar ar fi un motiv la fel de serios, să ştiţi!

Oricum, ar trebui să înţeleagă faptul că declaraţiile domniei sale despre moralitate, politică pentru cetăţean etc. nu mai impresionează pe nimeni!

CITEŞTE ŞI: Niculae Bădălău, replică dură, după declaraţiile lui Mihai Dobre: „Mihăileștiul este oraș pe acte, dar comună în fapt, și nicio scenetă politică cu rupere de contracte în fața camerelor de luat vederi nu o să facă, concret, traiul mai bun în Mihăilești” https://giurgiu-net.ro/archives/68565

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina:”NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi investiţii!”

"NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi...

More Articles Like This