sâmbătă, iulie 20, 2024

PAMFLET. Banc, printre giurgiuveni – Ce face Alexandru Andrei, dimineaţa, în oglindă? Râgâie şi zice: Iubesc România! Iubesc România! Iu… am uitat, e prea greu!

Must Read

Ştiţi căţeii ăia care fug, scheilălăind şi cu coada între picioare, dacă te dai mai tare la ei, dar care, odată ajunşi în curte, se înfoaie precum curcanu’ şi prind curaj, doar acolo, ca să te latre disperaţi?

Sau copiii ăia care strigă pe stradă: nenea, ţi s-a descheiat şliţu’, doar ca să te uiţi şi să se simtă şi ei bine c-au făcut o fărsucă şi, astfel, îi amuză pe băieţii mai mari?

Sau parlamentarii ăia care lasă în urma lor doar câteva minute de bâlbâială, cât depun jurământul, însă pe Facebook se dau drept Bruce Willis de România?

E, cam aşa şi acum.  

Marele traseist politic Alexandru Andrei a prins glas! După ce, în 2 ani și jumătate, a avut fix 4 luări de cuvânt în 4 ședințe ale Camerei Deputaților, o singură declarație politică și 4 întrebări și interpelări, deputatul zis şi “3 minute şi 40 de secunde” a hotărât să vorbească!  Şi nu despre oricine, nu. A decis să se iar “ia la trântă” cu fostul lui şef de la PSD, Niculae Bădălău. Acelaşi căruia, spun surse din partid, nu ştia pe care mână să i-o pupe mai repede, pe vremea când se întocmeau listele pentru parlamentare. Metaforic vorbind. Nu pupa, doar saliva.

Mare om, mare “caracter”, nenumărate “realizări” pentru Giurgiu, pentru România. În top e aia cu recunoașterea din partea internauților ca urmare a celebrei filmări… „Iubesc România”! Câtă pasiune în glasul său, aproape la aceeaşi intensitate cu pasiunea pentru Giurgiu şi pentru cei care l-au trimis în Camera Deputaţilor, zău! Ne iubeşte de moare, nu alta!

Aţi văzut probabil postarea de pe pagina de Facebook a lui Andrei, la adresa lui Niculae Bădălău. Dacă nu te cruceşti, râzi cu siguranţă, iar ăia care-l încurajează nici ei nu-l cred, dar le place şi lor să-şi vadă comentariile acolo. Cine ştie… Că doar PNL Giurgiu e aproape gol şi precedentul Danciu-ii s-ar putea repeta, dacă insistă, cine ştie…

În fine. Un sfat prietenesc: Nu-l mai chestionaţi pe Niculae Bădălău, domnule Andrei, cu privire la onoare, fair-play, sinceritate, treburi politice de oameni mari, administraţie! Numai faptul că aţi schimbat partidele între ele ca pe… şosete vă cam ia acest drept. Nu mai zicem de toate celelalte.

Maleficent

*Acesta este un pamflet ce trebuie tratat ca atare, însă fotografia nu este un trucaj… 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina: „850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru agricultura naţională”

"850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru #agricultura naţională. Guvernul condus de social-democratul Marcel Ciolacu a alocat, astăzi, aceşti...

More Articles Like This