miercuri, februarie 21, 2024

„Campania” lui Mustățea

Must Read

Sâmbătă, 4 octombrie, la Craiova a avut loc un miting electoral al lui Klaus Ihannis. Nimic neobișnuit, suntem în campanie electorală, fiecare candidat își atrage voturile populației așa cum știe mai bine. Doar că, în cazul candidatului ACL, este vorba despre solicitări cât se poate de stranii: angajați ai direcțiilor din subordinea CJ (în caz particular, CJ Giurgiu).

Despre mitingul desfășurat la Craiova, Partidul Liberal Reformator a trimis un comunicat de presă, prin care dezaprobă modul în care președintele Consiliului Județean Giurgiu, Vasile Mustățea, înțelege să se mobilizeze pentru mitingurile electorale ale lui Klaus Iohannis.

„Vasile Mustatea a solicitat, la mitingul desfasurat pe data de 4 octombrie a.c., la Craiova, sa participe angajati de la mai multe institutii din subordinea Consiliului Judetean Giurgiu.

Astfel:

  • Directorul Executiv al DGASPC, Adelina Pavel, a avut target la aceasta manifestare sa mobilizeze un numar de 150 de angajati din cadrul directiei pe care o cpnduce;
  • Directorului, Alexandru Ciochir (sectia ingrijire medicala) de la Spitalul Judetean Giurgiui i s-a impus un target de 3 persoane/sectie, care sa participe la intrunirea electorala de la Craiova, fiind pentru prima data in istoria spitalului cand se solicita angajatilor participarea la acest gen de actiuni;
  • Totodata Directorii Directiilor de: Agricultura si Dezvoltare Rurala Giurgiu,( Marian Maroiu) , Transport (Ion Mateescu), din cadrul CJ au fost solicitati sa participe cu toti angajatii institutiilor pe care acestia le au in subordine;
  • SC EURO TECHNO GROUP (societate aflata in subordinea Consiliului Judetean Giurgiu, subfinantata in mod intentionat de presedintele CJ Vasile Mustatea,in scopul falimentarii sale) a trebuit sa participe cu toti salariatii;

Totodata, PLR Giurgiu ii reaminteste presedintelui Organizatiei Municipale PNL Giurgiu, Dumitru Beianu, ca functia de presedinte al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (A.D.I) „Sănătate, asigurată prin apă curată”, nu este una si aceeasi cu functia politica pe care acesta o detine de presedinte al Organizatiei Muncipale a PNL; astfel nu se justifica solicitarea sa, atat a angajatilor A.D.I cat si cei ai societatii aflate in subordinea A.D.I (SC APA SERVICE SA Giurgiu), sa participe la mitingul despre care am amintit anterior.

Modul in care Dumitru Beianu intelege sa se implice in convocarea acestor persoane, evidentiaza nevoia stringenta a acestuia de a atrage cat mai multi adepti si simpatizanti, data fiind plecarea masiva a membrilor din randurile PNL Giurgiu din ultima perioada.

La aceasta data PNL Giurgiu mai are doar 4 primari si, ca urmare a acestui aspect, deloc confortabil liderilor PNL , mobilizarea la activitatile electorale, prin participarea masiva a electoratului din zonele rurale, este aproape imposibil de realizat. In acest sens numarul de 1000 de persoane, stabilite sa participe la manifestatia publica de la  Craiova, nu a mai putut fi intrunit, decat prin mobilizarea oamenilor la nivel de municipiu.

Pe cale de consecinta, consilierii judeteni PLR, vor solicita explicatii, in mod public, in cadrul viitoarei sedinte a Consiliului Judetean, cu privire la acest mod de a face politica, atat presedintelui CJ Vasile Mustatea, cat si directorilor de directii din subordine, despre care am amintit mai sus.

 

PS: Daca liderul PNL Giurgiu, Vasile Mustatea intentioneaza sa ne contrazica, il informam pe acesta ca exista dovezi clare, fotografii, care sa ateste cele expuse.”

N.R:  Pe lângă toate acestea, toți membrii PNL din Giurgiu au ca „sarcină de partid” afișarea, pe pagina personală de FACEBOOK, ca fotografie de copertă, imagini de pe afișele electorale ale lui Iohannis.

O.C.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

O femeie a fost rănită, într-un accident petrecut la Mihăileşti

O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, ieri dimineață, în...

More Articles Like This