miercuri, februarie 21, 2024

Viorel TEODORESCU a adus…zero membri marcanți în UNPR!

Must Read

Plecarea deputatului Viorel Teodorescu din PNL și înrolarea acestuia în UNPR trebuia să însemne, așa cum era normal, și un aflux de membri marcanți (primari, consilieri locali sau județeni sau chiar membri importanți ai partidului). Numai că socoteala de acasă nu se prea potrivește cu cea din târg, iar Viorel Teodorescu a demonstrat-o din plin.

După ce a făcut tot posibilul pentru a pune mâna pe funcția de președinte al organizației județene (funcție ocupată, pe drept, de Cătălin Lupu), Teodorescu s-a mulțumit, în cele din urmă, cu cea de prim-vicepreședinte. „Statutar, are acest drept, fiind deputat în Parlamentul României”, a precizat, într-o recentă conferință de presă, Cătălin Lupu.

Cât despre „aportul” adus de Viorel Teodorescu, acesta a mărturisit, în cadrul aceleiași conferințe:

„La momentul venirii mele, se strângeau semnături pentru candidatura lui Victor Ponta. Pe lista de susținere, am adus și eu 2400 de semnături. Dintre membrii PNL, au venit 240 la UNPR după ce m-am înscris eu, dar niciun membru marcant”, a declarat Teodorescu.

Cât despre faptul că finul său, consilierul județean Ilie Dobrotă, a ales PNL-ul în detrimentul stângii, Teodorescu a spus că nu impune nimănui un partid sau altul, iar relațiile de rudenie sunt relații de rudenie. Deși declarația sa vine după ce surse spuneau că, de fapt, chiar Teodorescu l-ar fi îndemnat pe consilierul județean să aleagă Partidul Național Liberal, pentru a nu îl dezamăgi prea tare pe liderul organizației acestui partid, Vasile Mustățea.

Oana CĂLIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

PSD: „Faptele vorbesc! 101 miliarde de lei, peste 20 de miliarde de euro, valoarea record a investiţiilor publice, în 2023”

„Faptele vorbesc! 101 miliarde de lei, peste 20 de miliarde de euro, a fost anul trecut valoarea record a...

More Articles Like This