vineri, iunie 9, 2023

Marin Anton se visa…turnător!

Must Read

DSC_0018Vâlvă mare prin presă, atât cea națională, cât și cea locală. După dezvăluirile „incendiare” ale lui Robert Turcescu, cum că ar fi fost ofițer sub acoperire, hop și un alt „fan” al lui Traian Băsescu vine cu „bomba”. Nimeni altul decât liderul pemepiștilor giurgiuveni, Marin Anton, declara, în conferință de presă, că în tinerețea lui se visa…colaborator al securității.

„Când eram tânăr fecior, mi-am dorit să fiu racolat de securitate. Aveam rezultate foarte bune la școală, am făcut și armata mai târziu…dar nu au avut ochi pentru mine!”, se plângea Marin Anton.

Cât despre „agentul prezidențiabil”, liderul PMP Giurgiu, precum un Sherlock Holmes autohton, susține:

„Mi-aș dori să fie Victor Ponta, pentru că toate lucrurile duc spre el. E singurul care nu a spus, cu subiect și predicat,cum a făcut Iohannis, că el nu este amestecat în serviciile secrete”.

Stând acum strâmb și gândind drept, e cam ciudată afirmația deputatului giurgiuvean. A încurcat „puțin” borcanele: în loc să o susțină pe Elena Udrea (chiar, dacă e ea noua Mata Hari?), l-a „pomenit” pe candidatul ACL, Klaus Iohannis. Să-și fi amintit oare de partidul care l-a trimis în Parlament? Încurcate mai sunt căile „agenturilor străine”!

Oana CĂLIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

OPINIE: Dacă eşti prost de mic, când eşti mare doar te joci! Atât de disperaţi sunt unii, că au ajuns să CRITICE organizarea unei...

Cred că au trecut mai bine de 2 luni de când vicepreşedintele Comisiei pentru Sănătate şi Familie din Camera...

More Articles Like This