luni, iunie 17, 2024

ULTIMA ORĂ: ISU Giurgiu, precizări în cazul exploziei de la Liceul din Bolintin

Must Read

ISU Giurgiu – promptitudine, ca de obicei!

În urmă cu câteva momente, reprezentanţii ISU Giurgiu au transmis un comunicat în care fac precizări cu privire la incidentul de ieri de la Liceul din Bolintin Vale.

Redăm integral comunicatul şi aşteptăm cu interes reacţia tuturor instituţiilor pe care le-am menţionat în materialul anterior!!

AICI

„Explozie în atelierul Liceului Tehnologic „Dimitrie Bolintineanu” din orașul Bolintin Vale. Aceasta s-a produs ieri după-amiază, în timpul orei, în încăperea respectivă fiind două cadre didactice și patru elevi. Explozia nu a fost urmată de incendiu.

Doi dintre elevi și cadrele didactice au primit îngrijiri medicale la fața locului.

Ulterior au fost transportați la spital un băiat, în vârstă de 16 ani, cu arsuri la nivelul brațului drept, la membrele inferioare și la față și unul de 17 ani, cu arsuri la brațul stâng.

Atelierul în care s-a produs explozia se află într-o clădire separată de corpul liceului și nu a fost necesară evacuarea celorlalți elevi.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere, o descarcerare și două ambulanțe SAJ.

Cel mai probabil explozia s-a produs în urma unor operațiuni de sudură la macheta unui glob pământesc confecționat din fibră de sticlă, vopsită, în urma unor acumulări de gaze în interiorul acestuia”- ISU Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de caniculă, astăzi şi mâine

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de caniculă, valabil astăzi și mâine, în județul Giurgiu. În...

More Articles Like This