luni, iunie 17, 2024

IPJ Giurgiu iese cu informaţii despre explozia de la Liceul din Bolintin. Totuşi, de ce s-a încercat muşamalizarea cazului?

Must Read

Şi Poliţia Giurgiu a transmis un comunicat de presă în care face precizări pe tema exploziei de ieri de la atelierul Liceului din Bolintin Vale.

Înainte de asta, ISU a completat comunicatul cu următoarea informaţie: „Clădirea în care funcționează atelierul este veche, nu a suferit modificări structurale și din acest motiv nu se supune autorizării ISU”.

Bun, şi atunci DE CE S-A ÎNCERCAT MUŞAMALIZAREA CAZULUI? Ce ascund, de fapt, conducerea Liceului, Primăria Bolintin, de ce Inspectoratul Şcolar încă tace? Îi rugăm, încă o dată, public să ne explice de ce a fost transmis acest mesaj pe grupul de Whatsapp:

Whatsapp Image 2024 06 08 At 08.03.31 1

Revenim şi vă prezentăm comunicatul IPJ Giurgiu, în acest caz:

„La data de 7 iunie a.c., ora 15.47, polițiștii din cadrul Poliției oraș Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, cu privire la faptul că tavanul unei clase s-ar fi prăbușit, în Liceul Dimitrie Bolintineanu.

Din primele cercetări a reieșit faptul că, la data de 7 iunie a.c., în intervalul 15.00-16.00, în timpul desfășurării unor activități în atelierul de practică, constând în sudarea unui glob pământesc, acesta a explodat, din cauza unor acumulări de gaze în interior.

În urma producerii evenimentului, a rezultat rănirea a doi minori, de 16, respectiv 17 ani, aceștia fiind transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul I.S.U. Vlașca, care au constatat faptul că explozia nu a fost urmată de incendiu.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, distrugere, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

FOTO/VIDEO: Intervențiile pompierilor giurgiuveni, pe timpul și după codul roșu și portocaliu de vreme severă

În urma fenomenelor meteo periculoase care s-au înregistrat, în această noapte, în municipiul Giurgiu și în mai multe comune...

More Articles Like This