luni, iunie 17, 2024

Liceul din Bolintin Vale, la un pas de TRAGEDIE! Explozie la atelier. Profesori şi elevi, la spital. Autorităţile vor MUŞAMALIZAREA cazului?!!

Must Read

Incident deosebit de grav, ieri, la Liceul Tehnologic „Dimitrie Bolintineanu” din oraşul Bolintin Vale.

Surse ne-au spus că mai mulţi elevi şi dascăli au ajuns la spital, după ce un glob de sticlă uriaş a explodat, în atelierul unităţii de învăţământ. Din fericire, se pare că rănile lor nu le pun viaţa în pericol, dar este cel puţin ÎNGRIJORĂTOR că se încearcă muşamalizarea acestui caz.

Mai exact, conducerea liceului a transmis, într-un grup de Whatsapp, un mesaj prin care li se cerea tuturor să „şteargă tot, să nu se posteze nimic”.

Whatsapp Image 2024 06 08 At 08.03.31

Care este motivul pentru care nu trebuie să se audă despre incident? Nereguli, cumva?

Domnule inspector şef al Inspectoratului Şcolar Giurgiu, Ghimpeţeanu, vă rugăm să ne scuzaţi că vă deranjăm, ştim că sunteţi obosit după campania electorală şi că, acum, sunteţi coleg de partid cu primarul, dar ne lămuriţi şi pe noi un pic?

Aţi demarat vreo anchetă? Luaţi vreo măsură? Sunteţi, dacă vreţi, în primul rând, şeful sistemului de învăţământ giurgiuvean şi apoi politician din partea PNL. Vă ocupaţi şi de altceva în afară de propria ascensiune politică, că nu pentru asta luaţi salariul de la IŞJ?

Domnule primar Trăistaru, două întrebări: Liceul are autorizaţie ISU? Iar atelierul respectiv îndeplineşte normele de securitate la incendiu?! Este foarte important să le spuneţi oamenilor adevărul, că altfel, vă taxează, mâine, la… credibilitate, de nu vă vedeţi!

Domnilor, ştiţi, suntem convinşi, că incompetenţa poate ucide, astfel, cine răspundea dacă vreunul dintre profesori sau dintre elevi sau toţi îşi pierdeau viaţa în acest eveniment trist? Cine?

Alo, Poliţia Giurgiu, oamenii aceia au ajuns la spital, deci vorbim despre vătămare corporală, vă faceţi şi voi treaba sau aţi primit ordin(politic) să închideţi ochii?

Cerem public tuturor autorităţilor cu atribuţii să se sesizeze în acest caz şi să informeze opinia publică despre numărul victimelor, cauzele producerii exploziei, vinovaţii şi cine va plăti pentru asta!

Vom reveni cu amănunte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

FOTO/VIDEO: Intervențiile pompierilor giurgiuveni, pe timpul și după codul roșu și portocaliu de vreme severă

În urma fenomenelor meteo periculoase care s-au înregistrat, în această noapte, în municipiul Giurgiu și în mai multe comune...

More Articles Like This