vineri, iunie 14, 2024

PNL-iştii giurgiuveni şi-au tras racolatori din rândul directorilor de şcoli?! La Călugăreni, se face politică pe faţă, în liceu

Must Read

Revoltător! Directorul Liceului Tehnologic „Mihai Viteazul” din Călugăreni le dă mesaje elevilor, îndemnându-i să se alăture campaniei electorale. Mai întâi verifică dacă nu cumva tinerii au şi drept de vot. Dacă n-au, îi cheamă la marşuri electorale. Tot ilegal şi asta, evident.

Este vorba despre directorul Stan Daniela Nicoleta, iar un cititor ne-a trimis o conversaţie pe care a avut-o cu o elevă minoră de la liceul din Călugăreni.

Doamna cu pricina a uitat complet, se pare, că trebuie să se ocupe strict de educaţia copiilor şi de bunul mers al activităţii liceului şi face politică, fără jenă, cu minorii.

Uite, de-aia avem şi rezultatele dezastruoase la toate examenele naţionale, că dascălii se ocupă, iată, de propagandă pentru PNL(căci primarul în funcţie e de la PNL).

Alo, domnul inspector şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Giurgiu, Ghimpeţeanu, dormiţi? Vă odihniţi puţin, înainte să ajungeţi în Consiliul Judeţean? Noi înţelegem că v-a răsplătit PNL-ul cu vârf şi îndesat pentru activitatea susţinută, dar chiar nu mai există niciun strop de decenţă? Chiar aveţi impresia că puteţi face ce doriţi în şcolile giurgiuvene?

Doamna director Stan, o demisie, ceva? Că alta vă e menirea pe pământul ăsta, adică să le asiguraţi copiilor condiţii de studiu şi cunoştinţele necesare pentru viitor, nicidecum să-i racolaţi la mitinguri electorale şi să le „insuflaţi”, cu atenţie, doctrine politice!

DEMISIA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

FOTO/VIDEO: Intervențiile pompierilor giurgiuveni, pe timpul și după codul roșu și portocaliu de vreme severă

În urma fenomenelor meteo periculoase care s-au înregistrat, în această noapte, în municipiul Giurgiu și în mai multe comune...

More Articles Like This