sâmbătă, iunie 15, 2024

Susţinere masivă pentru PSD Giurgiu, la Bolintin Deal, Joiţa şi Vărăşti

Must Read

Duminică, 26 mai, echipa PSD Giurgiu a continuat campania electorală, deplasându-se în Bolintin Deal, Joiţa şi Vărăşti.

La Bolintin Deal, candidatul PSD la funcţia de primar este Nenciu Niculae, cel care a reuşit să formeze o echipă puternică şi unită, cu profesionişti în diverse domenii de activitate.

„Fiori reci pe şira spinării pentru administraţia PNL din Bolintin Deal.

Nenciu Niculae, candidatul PSD la funcţia de primar al comunei, se bucură, pe bună dreptate, de susţinerea comunităţii sale, pentru că a demonstrat că ştie, vrea şi poate să facă lucruri bune pentru Bolintin Deal.

Este un om corect al cărui singur scop este să facă administraţie ca la carte, cu proiecte europene viabile, cu investiţii în educaţie, sănătate, infrastructură, cu dorinţa de a moderniza, cu adevărat, comuna sa.

Duminică, alături de colegii mei din echipa PSD Giurgiu, am mers la Bolintin Deal pentru a-l susţine pe Niculae Nenciu pe care îl asigur de sprijinul meu pentru un mandat de succes la Primărie”, a transmis preşedintele PSD Giurgiu, deputat Marian Mina, candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu.

La Joiţa, sute de susţinători s-au alăturat echipei de campanie a PSD Giurgiu care a mers acolo pentru a o susţine pe Florentina Dinu, candidat la funcţia de primar.

„Joiţa vrea SCHIMBARE!

Iar Florentina Dinu, candidatul PSD pentru funcţia de primar, şi echipa sa reprezintă ALTERNATIVA la o administraţie indolentă, ineficientă, deci inexistentă.

PNL merge acasă, după 9 iunie, şi la Joiţa, iar Florentina Dinu va fi, fără îndoială, cel mai bun primar pe care această comună l-a avut până acum.

Duminică, i-am fost alături Florentinei Dinu, într-un marş electoral, cu sute de susţinători. O felicit pentru că a reuşit să formeze o echipă puternică, o felicit pentru ambiţie şi implicare şi o asigur de întreg sprijinul meu şi al echipei PSD Giurgiu, nu doar în această bătălie electorală, ci mai ales după ce va câştiga!”, a spus Marian Mina.

La Vărăşti, peste 600 de oameni au participat la unul dintre cele mai impresionante marşuri electorale din această campanie.

„Cod Roşu”, la Vărăşti!
Bogdan Conu, candidatul nostru la funcţia de primar, a făcut o adevărată demonstraţie de forţă, duminică, atunci când peste 600 de oameni au fost alături de noi într-un marş electoral.
Această susţinere MASIVĂ demonstrează că oamenii ştiu că #PSD este partidul datorită căruia comuna lor s-a dezvoltat şi vor tot o administraţie social-democrată, pentru continuarea modernizării Vărăştiului.
Le mulţumesc tuturor participanţilor la acest moment impresionant şi colegilor mei din echipa PSD Giurgiu pentru susţinere şi efort!
Şi sunt convins că Bogdan Conu va fi cel mai bun primar pe care comuna Vărăşti l-a avut, până în prezent! – a transmis candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina.

Material comandat de Partidul Social Democrat – PSD Giurgiu, realizat de VisionMaster Press SRL, CUI Mandatar Financiar 21240002

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

FOTO/VIDEO: Intervențiile pompierilor giurgiuveni, pe timpul și după codul roșu și portocaliu de vreme severă

În urma fenomenelor meteo periculoase care s-au înregistrat, în această noapte, în municipiul Giurgiu și în mai multe comune...

More Articles Like This