luni, iunie 17, 2024

Marian Mina: „De această dată, giurgiuvenii vor şti să facă diferenţa între faptele PSD şi minciunile PNL”

Must Read

„Dacă giurgiuvenii din municipiu îşi doresc cu adevărat să nu mai stăm pe loc încă 4 ani, să fie continuate proiectele de dezvoltare lăsate de izbelişte de actuala administraţie PNL şi să reintrăm pe drumul modernizării, atunci, pe 9 iunie, vor ieşi la vot şi vor alege o administraţie #PSD, condusă de Nicolae Barbu.

Candidatul nostru la funcţia de primar al municipiului, Nicolae Barbu, alături de colegii din #PSD_Giurgiu au continuat, zilele acestea, întâlnirile cu oamenii, iar concluziile trase în urma discuţiilor erau previzibile: PNL a lăsat dezastru în urmă. Taxe, impozite şi preţuri la utilităţi uriaşe şi nejustificate, mizerie ca niciodată în tot oraşul, niciun nou proiect în toţi aceşti 4 ani, ZERO fonduri europene atrase, deci o mare bătaie de joc, după o mulţime de promisiuni neîndeplinite.

Îl susţin pe Nicolae Barbu pentru un nou mandat la conducerea Primăriei, îi sunt alături şi ştiu că, de această dată, giurgiuvenii vor şti să facă diferenţa între faptele PSD şi minciunile PNL!”- preşedinte PSD Giurgiu, deputat Marian Mina, candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu.

CMF 21240002

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de caniculă, astăzi şi mâine

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de caniculă, valabil astăzi și mâine, în județul Giurgiu. În...

More Articles Like This