luni, iunie 17, 2024

Roata de Jos, Găiseni, Săbăreni şi Vânătorii Mici aleg administraţia PSD

Must Read

Maraton electoral, sâmbătă, 25 mai, pentru echipa PSD Giurgiu. Social-democraţii giurgiuveni au mers în campanie în comunele Roata de Jos, Găiseni, Săbăreni şi Vânătorii Mici, alături de sute de susţinători.

La Roata, candidatul PSD la funcţia de primar este Iorga Călin.

„Roata de Jos vrea SCHIMBARE! Împreună cu echipa PSD Giurgiu şi cu peste 100 de susţinători am participat, ieri, la un marş electoral, în comuna Roata de Jos, fiindu-i, astfel, alături lui Iorga Călin, candidatul nostru la funcţia de primar. O comună cu oameni harnici şi care merită să trăiască în cele mai bune condiţii, Roata de Jos a rămas în urmă, din păcate, la tot ce înseamnă investiţii în infrastructură, sănătate, educaţie. De aceea, am încredere în tânărul Iorga Călin şi în echipa sa, pentru un mandat plin cu proiecte şi realizări pentru Roata de Jos!”, a declarat preşedintele PSD Giurgiu, candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina.

Tot sâmbătă, echipa de campanie a PSD Giurgiu s-a deplasat la Găiseni, pentru a-l susţine pe candidatul la funcţia de primar, George Florea.

„George este un tânăr ambiţios, de perspectivă şi care poate aduce schimbări în bine în comunitatea sa!

Mult succes, George Florea, atât eu cât şi întreaga echipă a PSD Giurgiu îţi suntem alături!”, a declarat Marian Mina.

A treia destinaţie de campanie a social-democraţilor giurgiuveni a fost Săbăreni, unde Marieta Petrache este candidatul PSD la funcţia de primar.

„Împreună cu echipa de campanie a PSD Giurgiu şi alături de colegii social-democraţi din Săbăreni am mers pe străzile comunei, pentru a sta de vorbă cu oamenii despre proiectele candidatului nostru la Primărie, Marieta Petrache.

Un profesionist, un om respectat de comunitate, o femeie puternică şi determinată, Marieta Petrache reprezintă schimbarea în bine a comunei Săbăreni, pe care toţi locuitorii o aşteaptă. Mult succes, doamna Marieta Petrache, vă suntem alături!”, a declarat Marian Mina.

Ultima oprire a social-democraţilor giurgiuveni, sâmbătă, 25 mai, a fost Vânătorii Mici.

SCHIMBARE şi la Vânătorii Mici! Candidatul PSD la funcţia de primar, Emil Ciobanu, are întreaga susţinere a comunităţii, la alegerile din 9 iunie, iar acest lucru s-a văzut inclusiv, sâmbătă, la marşul electoral la care am participat alături de sute de persoane.

Iniţiativă, pricepere, seriozitate, promisiuni îndeplinite şi respect faţă de oameni. Asta este reţeta unui mandat de succes al unui edil, iar Emil Ciobanu va fi, cu siguranţă, cel mai bun primar pe care l-a avut comuna Vânătorii Mici!

Mult succes, Emil, şi eu şi întreaga echipă a PSD Giurgiu îţi suntem alături!”, a spus candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina.

Material comandat de Partidul Social Democrat – PSD Giurgiu, realizat de VisionMaster Press SRL, CUI Mandatar Financiar 21240002

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

FOTO/VIDEO: Intervențiile pompierilor giurgiuveni, pe timpul și după codul roșu și portocaliu de vreme severă

În urma fenomenelor meteo periculoase care s-au înregistrat, în această noapte, în municipiul Giurgiu și în mai multe comune...

More Articles Like This