sâmbătă, aprilie 20, 2024

Demonstraţie de forţă, la MIHĂILEŞTI. Sute de tineri, în noua organizaţie a TSD

Must Read

Peste 300 de persoane au participat, ieri, 24 martie, la şedinţa de constituire a TSD Mihăileşti. Alături de echipa din oraşul menţionat au fost şi preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, preşedintele PSD Mihăileşti, primarul Mihai Dobre, preşedintele OFSD Giurgiu, Cristina Elena Dinu, preşedintele TSD Giurgiu, Dragoş Udvuleanu, şi vicepreşedinte al OFSD, Alina Costan.

În cadrul şedinţei a fost aleasă şi structura de conducere a TSD Mihăileşti, preşedinte fiind Mihnea Martac.

Preşedinte PSD Giurgiu, deputat Marian Mina:

Dsc 5314 1

La Mihăileşti, primarul Mihai Dobre a făcut o adevărată demonstraţie de forţă! Peste 300 de oameni, cei mai mulţi fiind tineri, au participat la şedinţa de constituire a TSD Mihăileşti care vine să completeze o echipă unită şi puternică. În funcţia de preşedinte a fost ales Mihnea Martac pe care îl felicit pentru că a reuşit să aducă alături de el atâţia tineri valoroşi! Le urez mult succes în viitoarele activităţi, le suntem şi noi alături şi le mulţumesc tuturor pentru încredere!”

Preşedintele OFSD Giurgiu, deputat Cristina Elena Dinu:

Dsc 5343 1

„Tinerii din Mihăileşti aleg #Echipa_PSD! Am participat, astăzi, la şedinţa de constituire a #TSD_Mihăileşti, împreună cu peste 300 de tineri entuziaști si hotărâți să se alăture echipei #PSD Giurgiu. M-am bucurat să le vorbesc și să îmi amintesc, cu nostalgie, de perioada în care eram și eu o tânără militantă, abia intrată intr-un partid politic. Felicitări și succes noului preşedinte TSD Mihăileşti, Mihnea Martac , și echipei sale. #Felicitări, de asemenea, domnului #primar Mihai Dobre pentru frumoasa echipă pe care a construit-o, dar şi pentru adevărata demonstraţie de forţă pe care a făcut-o astăzi”.

Foto: TSD Mihăileşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de vânt, până diseară

Județul Giurgiu se află sub o atenționare meteorologică tip cod galben de vânt până diseară, la ora 21:00. Astfel,...

More Articles Like This