miercuri, februarie 21, 2024

Deputat Marian Mina: „Guvernul a adoptat două noi măsuri pentru fermieri”

Must Read

„Creditul fermierului” și „subvenționarea cu 50% a energiei pentru irigații” sunt două noi măsuri aprobate, azi, de Guvernul condus de social-democratul Marcel Ciolacu.

Sunt măsuri convenite cu fermierii pentru rezolvarea problemelor ridicate de aceștia!

𝐂𝐫𝐞𝐝𝐢𝐭𝐮𝐥 𝐟𝐞𝐫𝐦𝐢𝐞𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢:

Producătorii vor putea obține credite cu dobândă fixă de doar 1,95% şi fiecare poate primi 280.000 de euro pentru acoperirea ROBOR pe 5 ani. 165 de milioane de euro este suma alocată de Guvern pentru această măsură.

De asemenea, prin cel de-al doilea program, 𝐄𝐱𝐞𝐜𝐮𝐭𝐢𝐯𝐮𝐥 𝐯𝐚 𝐚𝐜𝐨𝐩𝐞𝐫𝐢 𝟓𝟎% 𝐝𝐢𝐧 𝐟𝐚𝐜𝐭𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐢𝐚 𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐫𝐢𝐜𝐚̆ utilizată la pompele pentru irigațiile agricole.

Acest sprijin, alături de asigurarea apei gratuite pe canalele principale de irigații, stimulează folosirea sistemelor de irigații pentru obținerea unor producții mai bune.

Fiecare român se poate alătura acestor acțiuni de sprijinire a producției românești, 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐜𝐮𝐦𝐩𝐚̆𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐬𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐫𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐞𝐬̦𝐭𝐢. „𝐂𝐮𝐦𝐩𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐫𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐞𝐬̦𝐭𝐞”înseamnă a participa la dezvoltarea României: locuri de muncă, dezvoltare economică și, implicit, creșterea nivelului de trai” – preşedinte PSD Giurgiu, deputat Marian Mina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

O femeie a fost rănită, într-un accident petrecut la Mihăileşti

O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, ieri dimineață, în...

More Articles Like This