marți, februarie 20, 2024

Deputat Cristina Elena Dinu: „Guvernul condus de preşedintele PSD Marcel Ciolacu a dovedit, încă o dată, că Partidul Social Democrat este alături de fermierii români”

Must Read

Noi măsuri pentru #fermieri!

Guvernul condus de preşedintele PSD Marcel Ciolacu a dovedit, încă o dată, că Partidul Social Democrat este alături de fermierii români şi a adoptat alte două măsuri pentru aceştia: „#creditul fermierului” şi „subvenționarea cu 50% a energiei pentru #irigații”.

Cele două programe le oferă fermierilor posibilitatea de produce hrană #sănătoasă mai ieftină pentru români și de a fi mai competitivi pe piața europeană.

Prin programul „Creditul fermierului”, producătorii vor putea obține credite cu #dobândă fixă de doar 1,95%. În plus, fiecare fermier poate primi 280.000 de euro pentru acoperirea ROBOR pe 5 ani iar Guvernul a alocat aproape 165 de milioane de #euro pentru această măsură.

De asemenea, Executivul va acoperi 50% din facturile pentru energia #electrică utilizată la pompele pentru irigațiile agricole. Acest sprijin, alături de asigurarea apei #gratuite pe canalele principale de irigații, stimulează folosirea sistemelor de irigații pentru obținerea unor producții mai bune”- preşedinte OFSD Giurgiu, deputat Cristina Elena Dinu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

PSD: „Faptele vorbesc! 101 miliarde de lei, peste 20 de miliarde de euro, valoarea record a investiţiilor publice, în 2023”

„Faptele vorbesc! 101 miliarde de lei, peste 20 de miliarde de euro, a fost anul trecut valoarea record a...

More Articles Like This