miercuri, februarie 21, 2024

Preşedintele TSD Giurgiu, Dragoş Udvuleanu: „Taxe şi impozite majorate şi un preţ la apă uriaş, „realizările” PNL în municipiul Giurgiu”

Must Read

Preşedintele TSD Giurgiu, Dragoş Udvuleanu, a făcut această afirmaţie vineri, 2 februarie, în cadrul unei conferinţe de presă.

Dsc02243

„După sloganul din campaniile electorale, respectiv „Dezvoltăm Giurgiu”, avem, practic, doar două „măsuri” care afectează viaţa locuitorilor municipiului Giurgiu.

Economia locală nu este într-o situaţie care să ne dea prea mari speranţe. După cum ştiţi, în 2023, taxele şi impozitele locale au fost majorate cu 20,1% iar pentru anul 2024 a fost votată deja majorarea cu încă 13,8%. Faţă de anul 2022, taxele şi impozitele locale sunt mai mari cu aproape 34%. Aceste creşteri succesive de taxe reprezintă lovituri puternice date mediului de afaceri, într-o perioadă extrem de complicată în care ar trebui adoptate măsuri de sprijinire a antreprenorilor locali. O administraţie aşa-zis „liberală” ar trebui să înţeleagă mai bine acest aspect, dar observăm, pe zi ce trece, că actualul primar şi echipa sa nu au nimic în comun cu termenul „principiu”.

Taxe Pnl

De asemenea, am primit, în ultima perioadă, foarte multe mesaje cu privire la tariful pentru apă şi canalizare din Giurgiu. Oamenii sunt foarte nemulţumiţi de un asemenea preţ exagerat şi pe bună dreptate. Aceasta este încă o „măsură” a câştigătorilor alegerilor din 2020, adică PNL”, a declarat Dragoş Udvuleanu.

Apa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

PSD: „Faptele vorbesc! 101 miliarde de lei, peste 20 de miliarde de euro, valoarea record a investiţiilor publice, în 2023”

„Faptele vorbesc! 101 miliarde de lei, peste 20 de miliarde de euro, a fost anul trecut valoarea record a...

More Articles Like This