joi, mai 30, 2024

GALERIE FOTO: TSD, acţiuni CU şi PENTRU giurgiuveni! Weekend plin, pentru tinerii social-democraţi. VEZI AICI ce activităţi au desfăşurat!

Must Read

Tinerii social-democraţi giurgiuveni s-au remarcat, în ultima vreme, nu doar prin materiale video informative pe care le postează pe reţelele de socializare, ci şi printr-o serie de acţiuni inedite, cu şi pentru giurgiuveni.

Vineri, 17 noiembrie, mai mulţi reprezentanţi ai TSD au mers prin oraş şi, cu ocazia Zilei Naţionale fără Tutun, au dat mere în schimbul ţigărilor.

“Fumatul dăunează grav sănătății! Renunțarea la fumat salvează vieți. Sub această deviză, am desfășurat astăzi o campanie anti-fumat. Astăzi, am mers pe străzile din Municipiul Giurgiu pentru a oferi mere în schimbul țigărilor (pe care le-am aruncat, evident). Am desfășurăt această acțiune cu ocazia Zilei Naționale Fără Tutun!”, a transmis preşedintele TSD Giurgiu, Dragoş Udvuleanu.

Sâmbătă, 18 noiembrie, s-a desfăşurat, la sala Morpheus din municipiu, un campionat de FIFA, organizat de TSD Giurgiu şi la care au participat 32 de tineri din oraş.

Foto: TSD Giurgiu

În această sâmbătă le-am propus #tinerilor #giurgiuveni drept activitate un #campionat de #FIFA, răspunsul lor fiind unul afirmativ. 32 de tineri au participat la turneul pe care l-am organizat la sala Morpheus de pe Strada Gării. #Considerăm că activitățile pentru #tineri trebuie să reprezinte o prioritate pentru organizația noastră, așa că nu ne vom opri aici și vom continua să #organizăm acțiuni în care tinerii să fie în prim-plan. Competiția a fost câștigată de către Baboi Teodor care a jucat o finală intens disputată împotriva lui Paraschiv Andrei. Podiumul a fost completat de câștigătorul finalei mici, Negoi Andrei. Toți participanții au primit câte o diplomă, premiile speciale au fost oferite primilor 3 concurenți după cum urmează:

Locul I – cupa , medalie , casti gaming, tastatura gaming, mouse gaming , mousepad gaming , încărcător wireless, casti portabile, voucher eMAG 300 RON

Locul II – cupa, medalie, casti gaming, tastatura gaming, mouse gaming, mouse pad, casti portabile

Locul III – cupa, medalie, casti gaming, mouse gaming, mouse pad , tastatura gaming. Îi felicităm pe toti concurenții și mulțumim celor de la Morpheus pentru ospitalitate!”, au transmis reprezentanţii TSD Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Nicolae Barbu şi echipa PSD Giurgiu continuă întâlnirile cu giurgiuvenii. „Giurgiu a stat pe loc, în ultimii 4 ani, iar oamenii vor schimbare”

Echipa de campanie a PSD Giurgiu şi candidatul social-democrat la funcţia de primar, Nicolae Barbu, au mers, seara trecută,...

More Articles Like This