miercuri, decembrie 6, 2023

PSD BUCŞANI: 57 de locuitori din comună, într-un nou pelerinaj. De data aceasta, la mănăstiri din zona Horezu

Must Read

Organizaţia PSD Bucşani a organizat, ieri, 16 noiembrie, un nou pelerinaj, o excursie gratuită pentru 57 de locuitori din comună. De această dată, giurgiuvenii au vizitat mai multe mănăstiri din zona Horezu.

„Prețuire – Socializare – Determinare. Am petrecut azi câteva clipe de plăcere, de odihnă și reculegere, am socializat cu oameni minunați, calzi, cinstiți și credincioși din comuna noastră dragă! În câteva cuvinte – am demonstrat că se poate! Se poate orice împreună cu oamenii alături de care te-ai născut, ai crescut, ai suferit sau te-ai bucurat! Suntem oameni din Bucşani şi ne mândrim cu asta. În numele meu personal și al colegilor mei – membrii sau simpatizanți PSD vă mulțumesc tuturor pentru participare!

Bucuria din ochii dumneavoastră pe care eu am văzut-o astăzi mă determină să fac o tradiție din aceste activități. Au fost două, vor urma nenumărate!

Nihil Sine Deo! Dumnezeu să binecuvânteze Comuna Bucșani și pe cetățenii ei!”, a transmis preşedintele PSD Bucşani, Sandu Toma.

La începutul lunii noiembrie, PSD Bucşani a organizat un pelerinaj la mai multe mănăstiri din zona Căciulata-Călimăneşti.

Foto: PSD Bucşani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina:”NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi investiţii!”

"NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi...

More Articles Like This