duminică, iunie 16, 2024

PSD BUCŞANI: 57 de locuitori din comună, într-un nou pelerinaj. De data aceasta, la mănăstiri din zona Horezu

Must Read

Organizaţia PSD Bucşani a organizat, ieri, 16 noiembrie, un nou pelerinaj, o excursie gratuită pentru 57 de locuitori din comună. De această dată, giurgiuvenii au vizitat mai multe mănăstiri din zona Horezu.

„Prețuire – Socializare – Determinare. Am petrecut azi câteva clipe de plăcere, de odihnă și reculegere, am socializat cu oameni minunați, calzi, cinstiți și credincioși din comuna noastră dragă! În câteva cuvinte – am demonstrat că se poate! Se poate orice împreună cu oamenii alături de care te-ai născut, ai crescut, ai suferit sau te-ai bucurat! Suntem oameni din Bucşani şi ne mândrim cu asta. În numele meu personal și al colegilor mei – membrii sau simpatizanți PSD vă mulțumesc tuturor pentru participare!

Bucuria din ochii dumneavoastră pe care eu am văzut-o astăzi mă determină să fac o tradiție din aceste activități. Au fost două, vor urma nenumărate!

Nihil Sine Deo! Dumnezeu să binecuvânteze Comuna Bucșani și pe cetățenii ei!”, a transmis preşedintele PSD Bucşani, Sandu Toma.

La începutul lunii noiembrie, PSD Bucşani a organizat un pelerinaj la mai multe mănăstiri din zona Căciulata-Călimăneşti.

Foto: PSD Bucşani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

FOTO/VIDEO: Intervențiile pompierilor giurgiuveni, pe timpul și după codul roșu și portocaliu de vreme severă

În urma fenomenelor meteo periculoase care s-au înregistrat, în această noapte, în municipiul Giurgiu și în mai multe comune...

More Articles Like This