miercuri, decembrie 6, 2023

OFSD şi TSD Giurgiu îi invită pe giurgiuveni să îşi testeze glicemia

Must Read

Mâine, 14 noiembrie, va fi Ziua Mondială a Diabetului iar cu acest prilej OFSD şi TSD Giurgiu îi invită pe giurgiuveni să îşi testeze glicemia.

” În fiecare an, pe 14 noiembrie, marcăm #Ziua_Mondială_A_Diabetului. Este o zi specială, dedicată aducerii în prim-plan a unei #lupte cu care se confruntă atât de mulți dintre noi. Diabetul zaharat nu este doar o afecțiune, ci o realitate a vieților noastre, iar #împreună suntem parte din soluție.

Cu prilejul Zilei Mondiale a Diabetului, #OFSD şi #TSD_Giurgiu vă invită să faceţi un prim pas pentru #depistarea precoce a acestei boli şi să vă #testaţi glicemia!

Vom fi prezenţi în trei zone din municipiul Giurgiu: în Piaţa Centrală, în Cartierul Policlinică şi în Cartierul Tineretului, între orele 10.00 şi 12.00. Vom amenaja puncte de lucru pe care le veţi identifica foarte uşor.

Colegele mele vă vor efectua testele, în #siguranţă! Pentru un rezultat #corect, nu trebuie să consumaţi alimente înainte.

Vă aşteptăm cu drag!”, a scris pe Facebook preşedintele OFSD Giurgiu, deputat Cristina Elena Dinu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina:”NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi investiţii!”

"NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi...

More Articles Like This