miercuri, decembrie 6, 2023

GALERIE FOTO: Testare gratuită a glicemiei pentru sute de giurgiuveni, de Ziua Mondială a Diabetului

Must Read

Peste 600 de giurgiuveni şi-au testat, ieri, gratuit, glicemia, în cadrul unei acţiuni organizate de OFSD, cu sprijinul TSD Giurgiu, în trei zone din municipiu.

Astfel, au fost amenajate trei puncte de lucru, în Piaţa Centrală, în Tineretului şi la Policlinică. Acolo, asistente medicale au efectuat testele, cu ace sterile folosite pentru fiecare persoană, la fel şi mănuşi schimbate pentru fiecare persoană, cu dezinfectant şi tot ce presupune un act medical – în siguranţă.

Acţiunea a fost denumită „Ai grijă de sănătatea ta! Testează-ţi glicemia!” şi a fost organizată cu prilejul Zilei Mondiale a Diabetului.

Din fericire, majoritatea giurgiuvenilor care s-au testat au avut rezultate bune. Ceea ce înseamnă că ştiu să aibă grijă de sănătatea lor!

„Peste 600 de giurgiuveni au făcut, astăzi, primul pas pentru depistarea precoce a diabetului zaharat, testându-şi glicemia, la cele trei puncte de testare pe care le-am amenajat în municipiul Giurgiu, în cadrul acţiunii „Ai grijă de sănătatea ta! Testează-ţi glicemia!”.

Evenimentul, organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetului Zaharat, s-a dorit a fi o acţiune de conştientizare şi prevenţie a diabetului zaharat care nu mai este o simplă afecţiune, ci o realitate a vieţii noastre, o boală silenţioasă care, nedescoperită şi netratată la timp, poate produce mari daune organismului, cu efecte ireversibile.

Mulţumesc colegelor mele din OFSD Giurgiu şi tinerilor social-democraţi giurgiuveni pentru implicare şi sprijin, dar şi tuturor giurgiuvenilor care au răspuns invitaţiei noastre.

Împreună suntem parte din soluţie!”- preşedintele OFSD Giurgiu, deputat dr. Cristina Elena Dinu.

Mai multe fotografii, AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina:”NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi investiţii!”

"NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi...

More Articles Like This