joi, mai 30, 2024

Prefectul Stănculescu îi răspunde lui Beianu: „Își revarsă veninul și frustrările acumulate, demonstrând că și-a pierdut și ultima fărâmă din simțul realității”

Must Read

Prefectul judeţului Giurgiu, Florentina Stănculescu, a postat, în urmă cu câteva momente, o informare, pe pagina sa de Facebook, în care îi răspunde preşedintelui Consiliului Judeţean, Dumitru Beianu, la „acuzaţiile” aduse în conferinţa de presă de azi.

Redăm integral mesajul prefectului de Giurgiu:

„Consider de ultimă speță atacurile domnului președinte Dumitru Beianu la adresa mea și, mai ales, a familiei mele.

Probabil că prin aceste atacuri domnul Beianu, care nu are o familie și nu cunoaște sentimentul de iubire pe care cei apropiați îl pot insufla, își revarsă veninul și frustrările acumulate, demonstrând că și-a pierdut și ultima fărâmă din simțul realității.

Din păcate pentru beneficiarii DGASPC Giurgiu, indiferent de cine ar fi dispus aceste controale, rezultatele ar fi fost la fel de dezastruoase și ar fi scos la iveală aceeași realitate urâtă și revoltătoare.

Îl somez public pe domnul Beianu să dovedească câte și ce controale am ordonat eu, în calitate de prefect al județului, deoarece în caz contrar, afirmațiile dumnealui se vor dovedi a fi o dezinformare crasă și o bătaie de joc la adresa cetățenilor.

Pe această cale, îi reamintesc domnului președinte Beianu că procedura aferentă proiectului privind construirea unui incinerator în municipiul Giurgiu a fost demarată în luna iulie 2021, când funcția de prefect al județului Giurgiu era ocupată de doamna Aneta Matei, nu de subsemnata, iar la conducerea Direcției de Sănătate Publică Giurgiu și Agenției pentru Protecția Mediului Giurgiu erau domnul Iulian Stoenescu, respectiv doamna Ioana Popescu.

Domnule președinte Beianu, ineficiența activității dvs. este evidentă, deși încercați din răsputeri să acuzați alte persoane pentru a vă ascunde eșecurile. Vă recomand să vă apucați măcar acum de treabă, deoarece giurgiuvenii nu v-au ales ca să vă lamentați prin conferințe de presă!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Nicolae Barbu şi echipa PSD Giurgiu continuă întâlnirile cu giurgiuvenii. „Giurgiu a stat pe loc, în ultimii 4 ani, iar oamenii vor schimbare”

Echipa de campanie a PSD Giurgiu şi candidatul social-democrat la funcţia de primar, Nicolae Barbu, au mers, seara trecută,...

More Articles Like This