miercuri, iulie 24, 2024

Asfalt, trotuare, dotări pentru şcoli, dar şi alimentare cu gaze naturale. La Mârşa, treaba merge strună, cu primarul social-democrat Virginia Drăgan

Must Read

Are românul o vorbă şi nu degeaba: acolo unde e o mână de femeie, se cunoaşte. Sigur, asta nu înseamnă că bărbaţii nu fac treabă la fel de bună, Doamne fereşte, dar are şi vorba asta… dreptatea sa 🙂

Mârşa este un exemplu! Cu social-democrata Virginia Drăgan la conducerea Primăriei, comuna a cunoscut o dezvoltare continuă, pe toate palierele.

Astăzi, doamna primar a mai semnat un contract, pe „Anghel Saligny”, pentru asfaltarea străzilor, dalarea canalelor pluviale, dar şi pentru amenajarea trotuarelor. Alături de ea a fost şi Cristina Elena Dinu, deputat şi preşedinte al OFSD Giurgiu. Demnitarul a anunţat că, foarte curând, Primăria Mârşa va da undă verde şi proiectelor privind dotarea şcolilor, respectiv alimentarea cu gaze, acest ultim proiect fiind unul de suflet al primăriţei Virginia Drăgan.

„Am fost, astăzi, la Ministerul Dezvoltării, alături de primarul comunei #Mârşa, Virginia Drăgan, la semnarea contractului pentru un nou #proiect finanţat prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”.

Cu banii obţinuţi vor fi #asfaltate mai multe străzi, vor fi făcute lucrări de dalare a canalelor pluviale, precum şi lucrări de amenajare a trotuarelor.

De asemenea, în cel mai scurt timp, vor fi semnate şi contractele privind dotarea #şcolilor cu mobilier şi echipamente pentru laboratoare, respectiv cel pentru #alimentarea cu gaze a comunei.

Doamna primar Virginia Drăgan este un exemplu de implicare şi #profesionalism, în administraţia giurgiuveană.

O felicit pentru tot ce face în comuna sa şi îi urez mult succes în implementarea tuturor proiectelor #Pentru_Mârşa!”, a scris Elena Dinu pe Facebook.

Îi urăm şi noi mult succes doamnei primar şi vom reveni cu amănunte despre proiectele în implementare şi viitoare, de la Mârşa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This