miercuri, februarie 21, 2024

Patru pompieri giurgiuveni vor ajuta la stingerea incendiilor din Grecia

Must Read

Patru pompieri giurgiuveni vor merge în Grecia pentru a-i ajuta pe colegii lor de acolo să stingă incendiile ce au izbucnit în mai multe regiuni, a anunţat ISU Giurgiu.

“Grecia are din nou nevoie de ajutor! Și pentru că solidaritatea depășește orice barieră, pompierii giurgiuveni, alături de salvatori din mai multe județe, îi vor sprijini pe omologii lor eleni, în lupta cu incendiile de pădure.

Plt.adj.șef Trăsnea Mihai, plt. Prioteasa Marian, plt. Bratu Mihai și sg.maj. Marin Cosmin din cadrul Detașamentelor de Pompieri Giurgiu și Boltintin Deal fac parte din modulul specializat de stins incendii de pădure, aceștia efectuând deplasarea cu o autospecială de stingere ce are capacitatea de 10.000 de litri de apă.

Alături de ceilalți colegi, ei vor desfășura misiuni de localizare și stingere a incendiilor care pun în pericol viața comunităților și bunurile acestora, în Alexandroupolis – Feres.

În funcție de complexitatea situației operative, misiunea salvatorilor va dura între 4 – 10 zile.

Știm că va fi una dificilă, care implică riscuri, însă cu siguranță aceștia vor trece cu bine peste toate obstacolele, având în vedere faptul că sunt foarte bine pregătiți pentru astfel de intervenții.

Succes, tuturor! Să vă întoarceți cu bine acasă!”, au scris cei de la ISU Giurgiu pe pagina lor de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

O femeie a fost rănită, într-un accident petrecut la Mihăileşti

O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, ieri dimineață, în...

More Articles Like This