joi, decembrie 7, 2023

Deputat Marian Mina: „Veşti bune pentru agricultori!”

Must Read

„Veşti bune pentru agricultori! Programul „credite de 3 ori subvenţia” devine „credite de 5 ori subvenţia”. Ministrul #PSD al Agriculturii extinde, astfel, un program apreciat de fermierii care pot accesa credite în condiții avantajoase pentru a-și dezvolta activitățile.

Astfel, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunţă că, în baza OUG 43/2013, Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR) poate acorda garanții în favoarea instituțiilor finanțatoare cu care are încheiate Convenții de lucru, pentru garantarea creditelor fermierilor a căror valoare se ridică la „𝐃𝐄 𝐂𝐈𝐍𝐂𝐈 𝐎𝐑𝐈 𝐒𝐔𝐁𝐕𝐄𝐍𝐓̦𝐈𝐀”.

Potrivit MADR, creditele se acordă pentru finanțarea activității curente/capitalului de lucru în agricultură, atât în sectorul vegetal cât și pentru sectorul zootehnic, pentru măsurile de ameliorare, cele de bunăstare și pentru schemele de sprijin cuplat pentru creșterea animalelor (SCZ), 𝐩𝐞 𝐛𝐚𝐳𝐚 𝐚𝐝𝐞𝐯𝐞𝐫𝐢𝐧𝐭̦𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐞𝐦𝐢𝐬𝐞 𝐝𝐞 𝐀𝐏𝐈𝐀”- preşedintele PSD Giurgiu, deputat Marian Mina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina:”NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi investiţii!”

"NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi...

More Articles Like This