joi, decembrie 7, 2023

Doamnele social-democrate giurgiuvene, „De vorbă, la o cafea!”

Must Read

Aşa se numeşte acţiunea iniţiată de preşedintele OFSD Giurgiu, deputatul Cristina Elena Dinu, în cadrul căreia, cel puţin o dată pe lună, doamnele social-democrate giurgiuvene se reunesc într-un cadru prietenesc, „la o cafea şi la o prăjitură de casă delicioasă”. Elena Dinu şi-a propus, astfel, ca aceste întâlniri cu ale sale colege să fie mai puţin protocolare.

Joi, 3 august, la sediul PSD, doamnele social-democrate giurgiuvene le-au primit pe noile colege, într-o atmosferă deosebită.

„De vorbă, la o cafea”, la sediul #PSD_Giurgiu.

Am dat, ieri, startul unei acţiuni pe care îmi doresc să o transformăm în #tradiţie: aceea de a ne întâlni, noi, doamnele social-democrate giurgiuvene, într-o atmosferă prietenească şi plăcută, la o cafea bună şi o #prăjitură de casă delicioasă.

Aşa le-am primit, ieri, pe noile #colege, doamne şi domnişoare din municipiu şi judeţ, care au dorit să se alăture echipei #OFSD_Giurgiu.

Am făcut cunoştinţă, am vorbit despre proiectele noastre, despre probleme de interes pentru giurgiuveni, dar și despre viitoarele #acţiuni pe care le vom organiza atât în municipiu, cât şi în județ.

Mă bucur că tot mai multe giurgiuvence vin alături de noi şi sunt convinsă că, #împreună, vom face foarte multe lucruri bune pentru oameni”, a scris pe Facebook preşedintele OFSD Giurgiu, deputat Cristina Elena Dinu.

Foto: Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina:”NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi investiţii!”

"NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi...

More Articles Like This