joi, iulie 25, 2024

Preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina: „Plagiatorul şef Nicolae Ciucă ştie foarte bine ce DEZASTRU economic au lăsat în urmă ceilalţi doi premieri de dreapta”

Must Read

„Plagiatorul şef Nicolae Ciucă ştie foarte bine ce DEZASTRU economic au lăsat în urmă ceilalţi doi premieri de dreapta, Ludovic Orban şi Florin Cîţu.

Plagiatorul şef Nicolae Ciucă ştie prea bine ce împrumuturi fabuloase au fost făcute, câtă vreme PNL a fost la guvernare. Liberalii au bătut record după record, în sens negativ, inclusiv la deficitul bugetar şi au acum tupeul să strâmbe din nas la măsurile pe care Guvernul Ciolacu TREBUIE să le aplice pentru a NU pune lacăt pe România.

Cifrele sunt clare: în 2019 – cu #PSD la guvernare -, deficitul bugetar era de 2,8% din PIB. După ce dreapta a pus mâna pe ţară, deficitul a explodat. În 2 două luni, acesta a crescut cu 60%. În 2020, am ajuns la un deficit record(inclusiv în Uniunea Europeană) de 9,2% din PIB. Iar nenorocirile provocate de premierii de dreapta s-au ţinut lanţ. Evident, şi datoria guvernamentală a spart orice bariere, de la 365 de miliarde de lei, cât era în octombrie 2019(ultima lună de guvernare PSD), a ajuns la 558 de miliarde, în noiembrie 2021. Mai rău este că nici acum nu se ştie unde sunt aceşti bani, ce-au făcut cu ei şi pentru ce ne-au îngropat în datorii.

Ei au distrus economia ţării şi nu îi interesează deloc să îşi repare greşelile, că doar aşa a fost mereu PNL-ul.

Plagiatorul şef Nicolae Ciucă ştie foarte bine toate acestea şi mai ştie că, dacă nu aplicăm ACUM măsurile de reducere a cheltuielilor statului şi cele privind sistemul fiscal, vom rata cea mai mare şansă de dezvoltare a #României„- declaraţie preşedinte PSD Giurgiu, deputat Marian Mina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This