miercuri, februarie 21, 2024

ŞTIRI PE SURSE: Președintele CJ Giurgiu e cercetat de DNA pentru abuz în serviciu

Must Read

„Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Giurgiu, Dumitru Beianu, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că a fost chemat la DNA, în calitate de inculpat, fiind cercetat pentru infracţiunea de abuz în serviciu într-un dosar privind eliberarea din funcţie a fostului director al DGASPC Giurgiu, informează Agerpres.

„Vreau să vă spun că în aceste zile am fost chemat la DNA, eu şi cu alţi angajaţi din cadrul CJ Giurgiu, ca inculpaţi în dosarul privind eliberarea din funcţie a domnului Lupu (n.r Cătălin Lupu, fost director al DGASPC Giurgiu. Eu sunt foarte optimist în privinţa evoluţiei acestui dosar, acesta este motivul pentru care nici nu am citit nimic din ce scrie acolo, am încredere în instituţii, dar, mai mult decât atât, vreau să spun încă o dată că intenţia mea, cel puţin, şi a colegilor care, cumva, fără nicio vină, au ajuns în aceeaşi situaţie, a fost să oprim jaful la DGASPC Giurgiu şi să aducem un climat de stabilitate şi de utilizare eficientă a banilor publici în favoarea exact a copiilor, adulţilor şi persoanelor vârstnice de acolo”, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu.

El a subliniat că nu are nimic să îşi reproşeze faţă de cum a acţionat în această privinţă, la fel ca şi în cazul scandalului cu minorele de la DGASPC Giurgiu, şi dacă ar fi să o ia de la capăt, ar face acelaşi lucru”- preluare Ştiri pe Surse.

Întregul articol: AICI

Foto: Inquam Photos / George Călin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

PSD: „Faptele vorbesc! 101 miliarde de lei, peste 20 de miliarde de euro, valoarea record a investiţiilor publice, în 2023”

„Faptele vorbesc! 101 miliarde de lei, peste 20 de miliarde de euro, a fost anul trecut valoarea record a...

More Articles Like This