duminică, septembrie 24, 2023

Vama Giurgiu, cel mai tranzitat punct de trecere a frontierei, de Rusalii

Must Read

La nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu au fost dispuse, pentru acest sfârşit de săptămână prelungit, măsuri de fluidizare a traficului în punctele de trecere, precum și de întărire a dispozitivului de supraveghere a frontierei de stat. Aproximativ 400 de polițiști de frontieră au fost la datorie, zilnic, desfășurând misiuni de supraveghere şi control la frontieră.

A fost folosită la maximum capacitatea punctelor de trecere, fiind suplimentate arterele de control pe sensul de intrare sau ieşire din ţară, după caz.

Doresc să menționez că, în perioada 01-05 iunie a.c, prin punctele de trecere a frontierei din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu am înregistrat valori de trafic fara precedent. Astfel au efectuat formalitățile de control peste 220.000 de persoane, cetățeni români și străini, şi aproximativ 76.000 de mijloace de transport, atât la intrarea în țară, cât și la ieșire.

Țin să precizez faptul că, cel mai tranzitat a fost Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu pe unde, au efectuat formalitățile aproximativ 182.000 de persoane şi 54.000 de mijloace de transport.

In continuare, recomandăm participanților la traficul transfrontalier să utilizeze toate punctele de trecere și să verifice situaţia traficului prin aplicaţia Trafic on-line care poate fi accesată la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/.

Comunicat de presă ITPF Giurgiu

Foto: News.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Butelie în flăcări, într-o locuință din Gostinari

Casa unei familii din localitatea Gostinari a fost în pericol, în această dimineață, după ce o butelie a luat...

More Articles Like This